نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا،الموسوی روز شنبه در جمع خبرنگاران در بغداد تصریح كرد: با توجه به اینكه عراق در شرایط كنونی ریاست دوره ای اتحادیه عرب را برعهده دارد تمایل دارد در مورد موضوع سوریه شرایط میانه را درپیش گیرد.

به گفته مشاور مالكی، عراق همواره تلاش كرده است نقش میانجی در مورد تحولات سوریه را بازی كند و از توقف درگیری ها در این كشور همواره حمایت كرده است.

بحران سوریه كه طی حدود یك سال گذشته شاهد دخالت های كشورهای منطقه ای و فرامنطقه ای شده بود ، كشورهای عربستان سعودی، قطر، تركیه و آمریكا در یك اقدام مشترك خواستار كناره گیری 'بشار اسد،' از قدرت و تفویض اختیارات وی به دیگران ، انجام اصلاحات سیاسی، كمك به معترضان و مخالفان و شناسایی به اصطلاح ارتش آزاد سوریه شده بودند ، اما این دیدگاه در نشست اخیر اتحادیه عرب شاهد چرخش قابل توجهی بود.

در این نشست كه روز پنچشنبه در بغداد به كار خود پایان داد این كشورها با صدور قطعنامه ای برای پایان بحران در این كشور واجرای طرح شش ماده ای كوفی عنان فرستاده ویژه سازمان ملل در خصوص سوریه خواستار انجام گفت وگو شده وبا هرگونه دخالت نیروی خارجی و منطقه ای در امور داخلی این كشور مخالفت كردند .

تمام/1385



:: برچسب‌ها: سبز , روز , انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

'لئونید شرشنوف' روز جمعه در گفت و گو با ایرنا خاطرنشان كرد: آمریكا در جنگ با جمهوری اسلامی شانسی برای پیروزی ندارد و سران كاخ سفید از این واقعیت اطلاع دارند.

وی خاطرنشان كرد: در صورت تجاوز نظامی به ایران، این كشور حداكثر توانمندی دفاعی خود را بكار خواهد بست و به متجاوزان پاسخ كوبنده خواهد داد.

رییس بنیاد امنیت ملی و بین المللی روسیه گفت: نیروهای مسلح ایران در جریان جنگ هشت ساله با عراق تجربیات گرانبهایی كسب كرده اند كه به آنها در مقابله موثر با نیروهای مهاجم كمك می كند.

وی بر این باور است كه در صورت حمله به ایران، رژیم اسراییل بطور كامل نابود خواهد شد.

شرشنوف افزود: جامعه جهانی باید همه تلاش های ممكن را برای جلوگیری از وقوع چنین جنگی به عمل آورد و روسیه در حال حاضر به این امر می پردازد.

رییس بنیاد امنیت ملی و بین المللی روسیه در ادامه سخنان خود با اشاره به اظهارات 'سرگئی لاوروف' وزیر امور خارجه این كشور گفت كه حمله به ایران ممكن است این كشور را برای دستیابی به سلاح اتمی تحریك كند، خاطرنشان كرد: باید جامعه جهانی ترتیبی بدهد كه آمریكا و اسراییل از انجام حمله پیشگیرانه به ایران منع شوند.

كارشناس ارشد روس گفت: آمریكا به بهانه جلوگیری از دستیابی عراق به سلاح كشتار جمعی حمله كرد و پس از اشغال این كشور و غارت منابع انرژی آن اعلام كرد كه در باره وجود سلاح كشتار جمعی در این كشور اشتباه كرده است.

وی افزود: نباید اجازه ارتكاب چنین اشتباهات راهبردی به آمریكا داده شود.

رییس بنیاد امنیت ملی و بین المللی روسیه گفت: جنگ با ایران منافع روسیه را هم در بر می گیرد و حمایت از تهران در راستای منافع مسكو می باشد.

'شرشنوف' گفت: روسیه با خودداری از ارسال تسلیحات پدافند موشكی اس-300 به ایران اشتباه بزرگی مرتكب شد و تهران با درك كامل با این مساله برخورد منطقی و سنجیده كرد.

وی افزود: روسیه باید تسلیحات پیشرفته به ایران تحویل دهد تا با این كشور در تامین امنیت منطقه مشاركت فعال داشته باشد.

كارشناس ارشد روس خاطرنشان كرد: آمریكا و ناتو درصدد نفوذ در منطقه هستند و مسكو و تهران با تشریك مساعی می توانند مانع این حركت و پیشروی غرب شوند.

اروپام/2242**518 **1514



:: برچسب‌ها: غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه خبری مصری ' الیوم السابع ' فیلیپ لوتر 'معاون سازمان عفو بین الملل در امور خاورمیانه و شمال آفریقا در بیانیه ای اعلام كرد كه گروه حقوق بشر نگران اقدامات اسرائیل و استفاده ارتش آن از گلوله های جنگی برای سركوب تظاهركنندگان در روز جمعه است .

وی در ادامه گفت: اسرائیل پیوسته در برخورد با تظاهركنندگان متوسل به زور و خشونت مفرط می شود.

گفتنی است در تظاهرات این روز ، یك فلسطینی شهید و بیش از 100 نفر دیگر زخمی شدند.

مترجمام **2041



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب , روز ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

دكتر 'رضا وفایی نژاد' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود : این حادثه كه حوالی ساعت هفت صبح امروز در 20 كیلومتری محور نیشابور روی داد ، موجب خارج شدن كنترل اتوبوس توسط راننده و برخورد به گاردیل كنار جاده شد.

وی اظهار داشت : مصدومان این حادثه بلافاصله با حضور نیروهای امدادی و اورژانس نجات یافتند كه 19 نفر آنان به بیمارستان های حكیم و 22 بهمن نیشابور منتقل شده و یك نفر از آنها به دلیل شرایط وخیم به مشهد اعزام شد.

وی گفت : متاسفانه سه نفر از مسافران این اتوبوس در سرصحنه جان خود را از دست دادند.

جانشین رییس پلیس راه خراسان رضوی هم در این زمینه به ایرنا گفت : این حادثه بر اثر انفجار گاز 'پیك نیك 'در جعبه بغل اتوبوس و بروز آتش سوزی در آن رخ داد.

سرهنگ ناصر امیاری افزود: این حادثه زمانی رخ داد كه كمك راننده در اتوبوس اقدام به روشن كردن گاز پیك نیك كرده بود.

7487/7490



:: برچسب‌ها: موسیقی , انگلستان , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 405
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

حجت الاسلام غلامرضا حسنی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: ملت ایران به رهبری شخصیتی وارسته و بزرگوار در عصر ستمشاهی علیه ظلم قیام كرده و حكومتی را تشكیل داد كه امروز الگوی ملت های جهان شده است.

وی اظهاركرد: یوم الله 12 فرودین یاد آور حماسه بزرگ ملتی است كه با تكیه بر ایمان و اعتقاد عمیق خود به اسلام ناب محمدی و احیای ارزش های اسلامی در پای صندوق های رای حاضر شده و با رای خود مردمی ترین نظام را تشكیل دادند.

امام جمعه ارومیه اضافه كرد: آری گفتن مردم به جمهوری اسلامی ضربه بزرگی بر استكبار جهانی وارد كرده و بعد از گذشت سال ها دست اجانب و استعمارگران كهنه و نو را از سر ملت ایران كوتاه كرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی اظهاركرد: امروز جمهوری اسلامی به عنوان دولتی قدرتمند و اثرگذار در صحنه های جهانی الگوی ملت های مظلوم شده و آرمان های رهبر كبیر انقلاب و بنیان گذار جمهوری اسلامی یكی پس از دیگری در گیتی محقق می شود .

حجت الاسلام حسنی با عنوان اینكه طاغوت تا دندان مسلح هرگز باور نمی كرد كه مردی از سلاله پاك ائمه اطهار (ع) بتواند پایه های حكومتش را متزلزل كند، گفت: امام راحل با توكل به خدا و به پشتیبانی ملت ایران كاخ های ظلم و ستم طاغوت را در هم شكست و جهانخواران را برای همیشه از نفوذ در ایران اسلامی مایوس و ناامید كرد.

8135/583/587



:: برچسب‌ها: توکیو , آلمان , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 340
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا و به نقل از برخی منابع خبری كه این اجلاس را به صورت تصویری پوشش و گزارش می كردند، این سخنرانان در تمامی لحظات ایراد سخنرانی نگاه های خود را به سمت ' صندلی خالی سوریه ' كه تنها پرچم این كشور در آن قرار داشت معطوف كرده بودند.

انان تاكید كردند حتی صندلی خالی كشور سوریه نیز به نحوی در رفتار برخی سران شركت كننده در این اجلاس تاثیر گذار بوده است .

این منابع خبری كه خواستار افشا نشدن نامشان شدند همچنین تاكید كردند كه كشور سوریه بنابه تصمیم اتحادیه عرب به دلیل تحولات داخلی در این كشور عضویتش به حال تعلیق در آمده اما اهمیت آن برای این اتحادیه در این اجلاس كاملا مشهود بوده است.

به گفته انان اكثر قریب به اتفاق سران كشورهای عرب عضو این اتحادیه قبل از برگزاری اجلاس تلاش داشتند موضوع كناره گیری 'بشار اسد ' رییس جمهوری سوریه را مطرح نمایند اما به نظر می رسد با توجه به درك انان از خطرات ناشی از این اظهارات ،به تحولات این كشور بسنده كردند.

این منابع خبری تاكید كردند مواضع صریح دولت عراق در این اجلاس در خصوص بسیاری از مسایل منطقه به خصوص سوریه در دیدگاه شركت كنندگان بی تاثیر نبوده است.

' نوری المالكی' نخست وزیر عراق تنها محور سخنانش سوریه نبوده بلكه سمت و سوی این اجلاس را به مسایل دیگری هدایت كرد .

مالكی قصد داشت در سخنرانی خود به شركت كنندگان بفهماند كه تنها موضوع سوریه نیست كه انان باید راجع به ان سخنرانی كنند وی انان را از خطر گسترش فعالیتهای سازمان تروریستی' القاعده ' در برخی كشورهای منطقه عربی برحذر داشت.

سرانجام سخنان نخست وزیر عراق و همچنین ایرادهای رییس جمهوری لبنان كه بیشتر به واقعیت های منطقه نردیك بود، صادر كنندگان قطعنامه این اجلاس را وادار كرد كه هرگونه دخالت خارجی ومنطقه ای در امور داخلی سوریه را محكوم به شكست بدانند وتنها راه حل بحران این كشور' گفت وگوی ملی' اعلام شود.

بیست وسومین اجلاس سران كشورهای عرب روز پنجشنبه با صدور قطعنامه موسوم به'اعلامیه بغداد ' با محور سوریه وفلسطین به كار خود پایان داد.

خاورم ** 1385 **1515



:: برچسب‌ها: ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 345
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

تصویر آری مردم به نظام جمهوری اسلامی در قاب آن همه پرسی و رفراندوم تاریخی در روزهای سرنوشت ساز دهم و یازدهم فروردین ماه سال 58 دیدنی بود.

با اعلام رفراندوم از سوی امام امت اراده ملی ایرانیان بر سرنوشت خویش به ساحل آرامش رسید و سطرسطر نفس سنگین رنج این ملت جای خود را به راه رفتن بر روی تكه های فروریخته كنگره های قصر 2500 ساله حكومت طاغوتی داد.

روایت این ورق از دفتر انقلاب اسلامی (یوم الله 12 فروردین ) از مرز اسطوره ای شدن گذشته است.

هنوز از دل كوچه های تاریخ انقلاب صدای پرهیاهوی شكستن زنجیرهای بردگی سلطه دو هزار و 500 ساله حكومت طاغوتی از سرزمین ایران در روز حماسه ساز 12 فروردین سال 58 پس از گذشت سی و سه سال از پیروزی انقلاب، باز هم شنیده می شود.

مردم ایران كه با عبور از تونل وحشت تاریك و طولانی رژیم سلطنتی در 22 بهمن ماه 57 طعم شیرین پیروزی و استقلال را به اجابت دعای امام خمینی (ره) چشید و از چنگال بردگی استعمار رهایی یافت با تشكیل دولت موقت از سوی امام امت زمینه مهمترین همه پرسی تاریخ ایران زمین برای تعیین نوع حكومت در ایران فراهم شد.

نگاه های تمام دنیا در روزهای دهم و یازدهم فروردین ماه 58، آن هنگام كه مردم با حضور در پای صندوق های رای می خواستند با استقرار نظام جمهوری اسلامی برای همیشه از غم های ظلمت 2500 ساله نظام سلطنتی، نجات یابند مات و مبهوت بود.

در روز 12 فروردین 58 مردم این سرزمین پرگهر در مقابل نگاه ناباورانه دنیای غرب و شرق شعار 'استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی' را سرودند و در این همنوایی به فرمایش بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) رشد سیاسی و اجتماعی خود را به شرق و غرب ثابت كردند.

در این روز دشمن از صعود به قله خیال و اوهام خود تسلط دوباره بر این مرز و بوم ناكام ماند و این روز در امتداد راه پرپیچ و خم انقلاب نخستین روز طلوع حكومتی شد كه ملت ایران برای استقرار یك نظام جمهوری رای دادند كه دارای قید بود و آن قید اسلامی بودن این جمهوری بود.

آری، فروردین سال 58 روزهایی بودند كه امام امت با احساس خطر از سراب انحراف در صفوف ملت، با رهبری داهیانه خود مردم را از خطر این سراب آگاه كرده و فرمودند 'رای بدهید به جمهوری اسلامی، نه یك حرف زیادتر و نه یك حرف كمتر'.

و مردم ایران با حضور در پای صندوق های رای به ندای آسمانی 'واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا' به فرموده معمار كبیر انقلاب اسلامی لبیك گفتند و با اكثریت قریب به اتفاق 2/98 درصد آرا بر نظام جمهوری اسلامی ایران مهر تایید زدند.

و از آن روز به بعد استكبار جهانی، زخم خورده این آگاهی و بصیرت شد و حماقت های ریز و درشت آنها در برابر ایران همانند تحریم ها و تهدیدهای جدید، ترور دانشمندان هسته ای، موضع گیری در برابر سیاست های بشردوستانه ایران و هزاران قوانین احمقانه دیگر علیه كشور شروع شد كه با هوشیاری مردم هیچ كدام از آنها نتوانستند تاثیری در روند پیشرفت های ملت و سرافرازی این كشور داشته باشند.

م.م/562/1042/587



:: برچسب‌ها: بچه ها , سنگ , آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

در بیست و دوم بهمن ماه سال 1357، با قیام یكپارچه مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره)، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و حاكمیت دو هزار و 500 ساله رژیم ستم شاهی برای همیشه در این سرزمین از میان برداشته شد و استبداد داخلی و سلطه خارجی در هم شكست.

امام خمینی (ره) در فرمانی نخست وزیر دولت موقت را مامور تشكیل كابینه كرد تا ترتیب اداره امور مملكت و به خصوص انجام همه پرسی و رجوع به آرای عمومی ملت درباره تغییر نظام سیاسی كشور و تشكیل مجلس موسسان از منتخبان مردم برای تصویب قانون اساسی نظام جدید و انتخاب مجلس نمایندگان ملت را بدهد.

بنیانگذار انقلاب اسلامی در میان نغمه های انحرافی مخالفان انقلاب اسلامی كه می كوشیدند از استقرار رسمی نهادهای سیاسی و حاكمیت نظام مطلوب و مردمی جلوگیری كنند، با صدور فرمان همه پرسی ، ملت ایران یكپارچه با رای 98 و دو دهم درصدی خود، نظام جمهوری اسلامی را به عنوان دستاورد و تبلور انقلاب اسلامی انتخاب كردند.

برای رسیدن به حكومت اسلامی و تحقق آرمان های انقلاب ملت، پس تصویب نظام جمهوری به عنوان نظام حاكم بر كشور، قانون اساسی كشور كه مبین چارچوب های اساسی و قانونی جمهوری اسلامی است تدوین و به تصویب ملت ایران رسید.

مردم مسلمان ایران بر اساس سه عامل' مكتب' ، ' وحدت ملی' و' رهبری ' آمادگی كامل برای حضور در صحنه ی آزاد سیاسی كشور را داشتند و هیچ نوع شرایط استثنایی كه انتخابات آزاد را تهدید كند وجود نداشت.

پیش نویس قانون اساسی به عنوان طرح پیشنهادی تهیه و به افكار عمومی عرضه شد و از طریق رادیو و تلویزین و جراید و مجلات در اختیار مردم قرار گرفت.

عرضه طرح پیشنهادی قانون اساسی جمهوری اسلامی به افكار عمومی باعث شد متخصصان و صاحب نظران و گروه های سیاسی و شخصیت ها به اظهار نظر در زمینه اصول پیشنهادی بپردازند و همایش هایی به منظور بررسی نقادانه پیش نویس قانون اساسی تشكیل و مردم در سطح وسیعی در جریان امور قرار بگیرند.

در این میان عده ای به تدوین طرح های پیشنهادی دیگری همت گماردند و چندین مرتبه پیش نویس هایی بر طرح اولیه قانون اساسی افزوده شد و مراجع تقلید نیز نظرات خود را در زمینه برخی از اصول پیش نویس ابراز كردند.

در این میان گروه ها و جریانات سیاسی مخالف ، تبلیغات جنجالی پیرامون قانون اساسی به راه انداختند و رهبر كبیر انقلاب با هوشیاری بسیار بالایی، تمام همت خود را صرف تدوین قانون اساسی كرد و از هر مساله انحرافی كه ملت را از این امر مهم باز می داشت، به شدت جلوگیری می كرد.

متن كامل پیام امام خمینی (ره) بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران، به مناسبت 12 فروردین 1358 (روز جمهوری اسلامی) در كتاب صحیفه امام (ره) موجود است كه ایشان فرمودند:' من در این روز مبارك، روز امامت امت و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام می ‌كنم.

به دنیا اعلام می ‌كنم كه در تاریخ ایران چنین رفراندمی سابقه ندارد كه سرتاسر مملكت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوق ها هجوم آورده و رای مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه در زباله‌ دان تاریخ دفن كنند.

من از این همبستگی كه همه و همه به ندای آسمانی ' واعتصموا بحبل الله جمیعا ' لبیك گفتند و با اتقاق آرا به جمهوری اسلامی رای مثبت دادند و رشد سیاسی و اجتماعی خود را به شرق و غرب ثابت كردند، تقدیر می ‌كنم.'

امام در مورد تدوین قانون اساسی بر دو امر' جدیت در تدوین قانون اساسی' و' اسلامی بودن تدوین كنندگان قانون اساسی ' تاكید فراوان داشتند.

سرانجام مجلس خبرگان با عنوان ' مجلس بررسی نهایی قانون اساسی ' در 28 مرداد ماه 1358 با عضویت 72 نماینده ملت ایران افتتاح شد.

در این انتخابات همه مردم و اكثر گروه ها و جریان های سیاسی كشور شركت كردند و مجلس خبرگان تشكیل شد.

مجلس خبرگان برای تدوین قانون اساسی ابتدا هفت گروه تشكیل داد و در نهایت اصول به تصویب رسیده قانون اساسی با فصل بندی و شماره گذاری شده در دوازده فصل، شامل 175 اصل در جلسه علنی 24 آبان ماه 1358 با حضور نمایندگان مجلس بررسی و نهایی قانون توسط رییس به تصویب نهایی رسید.

جمهوری اسلامی ایران مركب از دو كلمه ' جمهوری' و ' اسلامی ' است . كلمه جمهوری بیانگر شكل نظام و كلمه اسلامی محتوای حكومت را بیان می كند، حكومتی را كه شكل آن را عامه مردم ایران انتخاب كردند و محتوای آن بر مبنای عقیدتی و برنامه ها و طرح های كلی و هدف اساسی اسلامی استوار شده و با اصول و مقررات اسلامی اداره می شود و با محوریت اسلام حركت و بر اساس اهداف اسلامی جهت می گیرد.

/8138/ 556/587



:: برچسب‌ها: جشنواره ,
:: بازدید از این مطلب : 318
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا، ابراهیم الجعفری رئیس جریان همبستگی ملی عراق در دیدار با حسن دانائی فر سفیر ایران در بغداد وی را در جریان اجلاس سران عرب در بغداد قرار داد.

شبكه عراقی الشرقیه جمعه شب در ادامه به نقل از بیانیه دفتر ابراهیم الجعفری در این رابطه تاكید كرد كه دو طرف مصوبات اجلاس سران عرب در بغداد وروند مناسبات میان بغداد وتهران وراههای گسترش آنرا مورد بحث وبررسی قرار دادند.

الجعفری در این دیدار تاكید كرد كه عراق پس از این اجلاس در زمینه مناسبات بین المللی ومنطقه ای ودر سطح كشورهای عربی واسلامی پیشرفت هایی بدست خواهد آورد.

مترجمام**1482



:: برچسب‌ها: ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 379
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا،در 22 بهمن ماه سال 1357،باقیام یكپارچه مردم ایران به رهبری امام خمینی،انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و حاكمیت دوهزارو 500 ساله رژیم سلطنتی را برای همیشه در این سرزمین از میان برداشت و استبداد داخلی و سلطه خارجی در هم شكست.

امام خمینی در فرمانی نخست وزیر دولت موقت را مامور تشكیل دولت كرد تا ترتیب اداره امور مملكت و خصوصا انجام رفراندوم و رجوع به آرای عمومی ملت درباره تغییر نظام سیاسی كشور و تشكیل موسسان از منتخبان مردم برای تصویب قانون اساسی نظام جدید و انتخاب مجلس نمایندگان ملت را بدهد.

درمیان نغمه های انحرافی مخالفان انقلاب اسلامی كه می كوشیدند تا از استقرار رسمی نهادهای سیاسی كشور و حاكمیت نظام مطلوب و مردمی جلوگیری كنند،باصدور فرمان رفراندوم توسط معمار كبیر انقلاب ، ملت ایران یكپارچه به نظام جمهوری اسلامی رای دادند و با حضور نود و هشت و دو دهم درصد 2/98% خود ، نظام جمهوری اسلامی ایران را به عنوان دستاورد و تبلور انقلاب اسلامی انتخاب كردند.

برای رسیدن به حكومت اسلامی و تحقق همه آرمان های انقلاب ملت، پس تصویب نظام جمهوری به عنوان نظام حاكم بر كشور ، قانون اساسی كشور كه مبین چارچوب های اساسی و قانونی جمهوری اسلامی است تدوین و به تصویب ملت ایران رسید.

مردم مسلمان ایران براساس سه عامل'مكتب'،'وحدت ملی'و'رهبری'آمادگی كامل برای حضور در صحنه ی آزاد سیاسی كشور را داشتند و هیچ نوع شرایط استثنایی كه انتخابات آزاد را تهدید كند وجود نداشت.

پیش نویس قانون اساسی به عنوان طرح پیشنهادی تهیه و به افكار عمومی عرضه شد و از طریق رادیو و تلویزیون و جراید و مجلات در اختیار مردم قرار گرفت.

عرضه ی طرح پیشنهادی قانون اساسی جمهوری اسلامی به افكار عمومی باعث شد متخصصان و صاحب نظران و گروه های سیاسی و شخصیت ها به اظهار نظر در زمینه اصول پیشنهادی بپردازند و سمینارهایی به منظور بررسی نقادانه پیش نویس قانون اساسی تشكیل شود و مردم در سطح وسیعی در جریان امور قرار بگیرند.

در این میان عده ای به تدوین طرح های پیشنهادی دیگری همت گماردند و چندین مرتبه پیش نویسهایی بر طرح اولیه قانون اساسی افزوده شد و مراجع تقلید نیز نظریات خود را در زمینه ی برخی از اصول پیش نویس ابراز كردند.

در این میان گروه ها و جریانات سیاسی مخالف ، تبلیغات جنجالی پیرامون قانون اساسی به راه انداختند و رهبر كبیر انقلاب با هوشیاری بسیار بالایی ، تمام همت خود را صرف تدوین قانون اساسی كرد و از هر مساله انحرافی كه ملت را از این امر مهم باز میداشت به شدت جلوگیری می كرد.

متن كامل پیام امام خمینی (ره) بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران ، به مناسبت 12 فروردین 1358 ( روز جمهوری اسلامی ایران ) در كتاب صحیفه امام (ره) موجود است كه ایشان بیان داشتند:' من در این روز مبارك، روز امامت امت و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام می ‌كنم.

به دنیا اعلام می ‌كنم كه در تاریخ ایران چنین رفراندمی سابقه ندارد كه سرتاسر مملكت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوق ها هجوم آورده و رای مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه در زباله‌ دان تاریخ دفن كنند.

من از این همبستگی كه همه و همه به ندای آسمانی ' واعتصموا بحبل الله جمیعا ' لبیك گفتند، و با اتقاق آرا به جمهوری اسلامی رای مثبت دادند و رشد سیاسی و اجتماعی خود را به شرق و غرب ثابت كردند، تقدیر می ‌كنم.'

امام در مورد تدوین قانون اساسی بر دو امر' جدیت در تدوین قانون اساسی' و' اسلامی بودن تدوین كنندگان قانون اساسی ' تاكید فراوان داشتند.

سرانجام مجلس خبرگان با عنوان ' مجلس بررسی نهایی قانون اساسی ' در 28 مرداد ماه 1358 با عضویت 72 نماینده ملت ایران افتتاح شد. در این انتخابات همه مردم و اكثر گروه ها جریان های سیاسی كشور شركت كردند و مجلس خبرگان تشكیل شد.

مجلس خبرگان برای تدوین قانون اساسی ابتدا هفت گروه تشكیل داد و در نهایت اصول به تصویب رسیده قانون اساسی با فصل بندی و شماره گذاری شده در دوازده فصل، شامل 175 اصل در جلسه علنی 24 آبان ماه 1358 با حضور نمایندگان مجلس بررسی و نهایی قانون توسط رییس به تصویب نهایی رسید .

پس از تصویب قانون اساسی ، وزارت كشور بر اساس تصویب شورای انقلاب ،مامور برگزاری همه پرسی در روزهای 11 و 12 آذرماه 1358 با نتیجه ای شامل 5/99% آرا شد.

جمهوری اسلامی ایران مركب از دو كلمه ' جمهوری' و ' اسلامی ' است . كلمه جمهوری بیانگر شكل نظام و كلمه اسلامی محتوای حكومت را بیان می كند ، حكومتی را كه شكل آن را عامه مردم ایران انتخاب كردند و محتوای آن بر مبنای عقیدتی و برنامه ها و طرح های كلی و هدف های اساسی اسلامی استوار شده و با اصول و مقررات اسلامی اداره می شود و با محوریت اسلام حركت و بر اساس اهداف اسلامی جهت می گیرد.ك/4

/8138/ 556



:: برچسب‌ها: سفر , عشق ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 12 فروردين 1391 | نظرات ()