نوشته شده توسط : swot

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، در رشته كامپوند مجید قیدی، امیر كاظم پور، بهزاد پاكزاد، ویدا حلیمیان، مریم رنجبر و مهتاب پارسامهر و در رشته ریكرو سید احمد پارسا، حامد فوری، كیوان ریاضی مهر، میلاد وزیری، زهرا دهقان، ساره اسدی و مریم محمودی سرشت ورزشكاران دعوت شده به تیم ملی هستند.

در رشته ریكرو منسوك پارك و لی یومی و در رشته كامپوند مجید احمدی و محمدعلی كریمی هدایت ملی پوشان ایران را بر عهده دارند.

نخستین مرحله از مسابقات جام جهانی تیراندازی با كمان در سال 2012 از روز 22 فروردین ماه در شانگهای چین برگزار می شود و ملی پوشان ایران تا زمان اعزام به این كشور تمرینات خود را در سایت تخصصی تیراندازی با كمان ورزشگاه آزادی دنبال می كنند.

2024/1647



:: برچسب‌ها: چشم انداز ,
:: بازدید از این مطلب : 350
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
ون جیابائو و کوفی عنان

آقای عنان در پکن با نخست وزیر چین دیدار کرده است

دولت سوریه طرح پیشنهادی صلح کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب در امور سوریه را پذیرفته است. در همین حال آقای عنان به چین سفر کرده تا حمایت مقامات این کشور را برای اجرای این طرح جلب کند.

آقای عنان گفت که وی اقدام اولیه دولت سوریه را گامی مهم تلقی می کند، اما برای خاتمه خشونت و خونریزی "عمل کردن به آن" نقشی کلیدی را بازی می کند.

آقای عنان همچنین در نامه ای از دولت سوریه خواسته است تا فورا به تعهدات خود جامه عمل بپوشاند.

وی در پیشنهاد خود از نیروهای دولتی سوریه خواسته است تا استفاده از سلاح را در مناطق پر جمعیت کنار بگذارند.

او همچنین از گروههای مخالف می خواهد تا دست از حملات خود بردارند.

آقای عنان در صدد است تا حمایت رهبران چین را از طرح صلح پیشنهادی خود برای پایان دادن به بحران سوریه جلب کند.

وی که پیش از عازم شدن به پکن در مسکو سخن می گفت اظهار داشت که نباید به این بحران اجازه داد به درازا بکشد، اما در عین حال تاکید کرد که هر گونه جدول زمانی برای پایان دادن به خشونت ها در سوریه باید با توافق همه طرفین تنظیم شود.

روسیه از طرح آقای عنان که شامل توافق آتش بس تحت نظارت سازمان ملل و انجام گفتگوهای سیاسی بین طرفین است، حمایت کرده است.

خبرنگاران می گویند که حمایت مسکو از طرح آقای عنان ممکن است کار او را در پکن آسان تر کند.

چین و روسیه برای وتو کردن دو قطعنامه پیشین شورای امنیت سازمان ملل متحد که خشونت های اعمال شده توسط حکومت بشار اسد را محکوم می کرد، به شدت مورد انتقاد جامعه جهانی قرار گرفتند.

سازمان ملل متحد اعلام کرده است که تا کنون بیش از ۸۰۰۰ نفر در اثر سرکوب مخالفان حکومت سوریه به دست نیروهای دولت بشار اسد، رئیس جمهور کشته شده اند.

دیمیتری مدودف، رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه (۲۵ مارس) پس از دیدار و ملاقات با دبیر کل سابق سازمان ملل گفت که از طرح آقای عنان کاملا حمایت می کند زیرا ممکن است این "آخرین فرصت برای سوریه باشد تا در دام جنگ داخلی طولانی و خونین نیفتد."

مقامات چینی گفته اند که امیدوارند مذاکرات به یافتن راه حلی برای پایان خشونت ها بینجامد، اما آنها نسبت به حمایت از پیشنهادهایی مبنی بر تغییر حکومت سوریه محتاطانه فکر خواهند کرد.

هنگ لی، سخنگوی وزارت خارجه چین روز دوشنبه (۲۶ مارس) گفت که چین بر تلاش های آقای عنان برای میانجگری ارزش می نهد و امیدوار است که این دیدار فرصتی فراهم آورد تا در مورد یافتن راه حلی برای پایان بحران سوریه مذاکرات مفصلی انجام شود.

دیدار مخالفان

در همین حال گروههای مخالف دولت سوریه در ترکیه ملاقات می کنند تا برای رسیدن به توافق بر سر یک میثاق ملی مذاکره کنند.

این دیدار پیش از دومین ملاقات گروه موسوم به "دوستان سوریه" که قرار است روز اول آوریل انجام شود، صورت می گیرد.

گروه "شورای ملی سوریه"، متشکل از گروههای مخالف دولت آقای اسد، می گوید که هدف از مذاکرات در ترکیه دست یافتن به "اهداف مشترک مخالفان حکومت سوریه شامل سرنگونی رژیم دیکتاتوری و در نهایت تاسیس کشوری دموکراتیک و پلورالیست" است.

جاناتان هد، خبرنگار بی بی سی در استانبول می گوید که آنها به ایجاد یک جنبش معتبر و منسجم مخالف نیاز دارند تا بتوانند به اهدافی که در نظر دارند نزدیک شوند، در غیر این صورت مذاکرات ترکیه نیز مانند ملاقات قبلی این گروه در تونس بی نتیجه خواهد ماند.

طرح پیشنهادی آقای عنان که در ۶ نکته خلاصه شده از ارتش سوریه می خواهد که نیروهای خود و سلاح های سنگین را از مناطق پر جمعیت بیرون بکشد.

وی همچنین از همه طرفهای درگیر خواسته است تا روزی ۲ ساعت نبرد را کاملا متوقف کنند تا نیروهای امدادرسان برای ارائه کمک های انساندوستانه به مناطق جنگ زده دسترسی پیدا کنند.

علاوه بر آن از مقامات سوریه خواسته شده است افرادی را که در جریان شورش ها بازداشت شده اند، آزاد کنند.

اما در طرح آقای عنان هیچ درخواست یا ضرب العجلی مبنی بر کناره گیری آقای اسد از قدرت وجود ندارد.



:: برچسب‌ها: گل , حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 369
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

'ولی الله حیاتی' روز سه شنبه در گفت ‌و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان كالا یك میلیون و 350 هزار و 231 تن وزن داشته است.

او ادامه داد: صادرات كالا در سال 90 در مقایسه با سال پیش از آن از حیث وزنی 53 درصد رشد نشان می دهد.

فرماندار مهران با بیان این كه این میزان كالا از نظر ارزشی 23 درصد كاهش داشته گفت:كاهش ارزشی صادرات كالا در مهران به دلیل كم شدن میزان صادرات محصولات ایران خودرو و سایپا دیزل بوده است.

حیاتی عمده محصولات صادراتی به كشور عراق از بازارچه مرزی مهران را انواع مصالح ساختمانی، خودرو و ساخته های فلزی و پلاستیكی برشمرد و افزود: بیش از 75 هزار و 858 دستگاه تریلر و كامیون كار حمل و نقل كالاهای صادراتی را به بازارچه بین المللی مهران انجام داده اند.

پایانه مرزی بین المللی مهران در 85 كیلومتری جنوب باختری ایلام از مهمترین مرزهای زمینی غرب و جنوب كشور برای تردد زایران عتبات عالیات عراق و صادرات كالا به این كشور است. ك/3

7170/565/ 640



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا به نقل از شبكه' الدوری و الكاس' قطر این كمیته در بیانیه ای اعلام كرد: اولین كسی كه مشعل را حمل خواهد كرد 'اسپیروس جانیوتیس' شناگر یونانی است كه از مادری انگلیسی متولد شده است.

پس از این مراسم، مشعل المپیك مسافت سه هزار كیلومتر را در سراسر یونان خواهد پیمود.

این مشعل در تاریخ 17 ماه می به استادیوم المپیك آتن خواهد رسید ، سرزمینی كه در سال 1896 میزبان اولین دوره مسابقات المپیك مدرن بود.

مشعل المپیك 2012 لندن در ورزشگاه آتن به مقامات انگلیس تحویل و بر اساس برنامه ریزی انجام شده این مشعل به لندن منتقل خواهد شود.

شهر لندن از 27 جولای تا 12 آگوست مزبان بازی های المپیك 2012 خواهد بود.

632/1647



:: برچسب‌ها: ایتالیا , برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، گیدیون گاتپان، وزیر اطلاع رسانی سودان جنوبی روز سه شنبه گفت خارطوم دست كم سه بمب در نزدیكی میدان نفتی شهر 'بنتیو' انداخته است.

كاتپان افزود هنوز میزان دقیق خسارت های ناشی از این حمله روشن نیست.

بمباران بنتیو، تنها یك روز پس از آن صورت می گیرد كه ارتش های دو كشور بر سر مالكیت شهر مرزی 'جاو' درگیر شدند.

منطقه نفت خیز سودان جنوبی، سال گذشته از كشور سودان مستقل شد، اما از آن هنگام تاكنون درگیری و تنش میان دو كشور ادامه داشته است.

مترجمام**9163** 1506



:: برچسب‌ها: رقص , مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 381
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

'فرهاد منتصر كوهساری' عصر روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: پارسال 158 هزار و 373 تن كالا از بندرانزلی به خارج از كشور صادر شد كه این میزان در سال 89، 141 هزار و 89 تن بود.

كوهساری همچنین مقدار كالای بارگیری شده ترانزیتی غیرنفتی در سال گذشته را 34 هزار و 931 تن اعلام و خاطرنشان كرد: این میزان در سال ماقبل 25 هزار و 852 تن بود.

همچنین به گفته وی، تخلیه مواد نفتی ترانزیتی در سالی كه گذشت بالغ بر 440 هزار و 122 تن بود كه نسبت به 305 هزار و 746 تن سال 89 نشان از افزایش 44 درصدی دارد.

وی ، كل مقدار كالای تخلیه و بارگیری شده در سال گذشته در بندر انزلی را پنج میلیون و 476 هزار و 319 تن اعلام كرد.

مدیركل بنادر و دریانوردی گیلان مقدار موجودی كالا در محوطه و انبارها كه از آن به عنوان رسوب كالا یاد می شود را نیز در سال گذشته 517 هزار و 468 تن عنوان و تصریح كرد: این میزان نسبت به 650 هزار و 340 تن سال ماقبل 4/20 درصد كاهش نشان می دهد.

بندر انزلی با 10 پست اسكله ، مهمترین بندر ایرانی حاشیه خزر بشمار می رود و در سال 90، یكهزار و 726 فروند كشتی در این بندر پهلو گرفت..ك/3

620/ 603/506



:: برچسب‌ها: کودک , آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا، سردار'حسین ذوالفقاری' در جریان این بازدید، حجم كشفیات این نیرو درسال90 را چشمگیر اعلام كرد.

وی گفت:سال گذشته با انجام ماموریت های دریایی، مرزی و خشكی با رشد 26 درصدی كشف مواد مخدر،79 درصدی كشف سلاح،69 درصدی كشف مشروبات الكلی و هفت درصدی كشف قاچاق سوخت مواجه شدیم.

وی، برقراری امنیت پایدار در مناطق مرزی را در عرصه جهاد اقتصادی موثر عنوان و خاطرنشان كرد:افزایش شش درصدی تلفات اشرار و حفظ و حراست مستمر و پایدار مرزبانان و دریابانان از سرحدات دریایی و خشكی ایران با تعهد و تخصص نیروهای مرزبانی ادامه می یابد.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی اعلام كرد: تامین تجهیزات حرفه ای موردنیاز نیروهای دریابانی و مرزبانی و به روز كردن علوم و فنون نظامی از بهترین برنامه های ما در سال 91 است.ك/2

620/ 603



:: برچسب‌ها: مکزیک , دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ' كامران دانشجو' درپیامی فرا رسیدن عید نوروز و بهار طبیعت را به جامعه دانشگاهیان كشور تبریك گفت.

در بخشی از این پیام آمده است: بار دیگر تقدیر الهی، فرصت دیدار بهار را با هزاران نقش و نگار فراهم كرد تا جمال بی‌انباز خود را رونمایی و آدمی را به كمال بی‌مثال راهنمایی كند.

كارگاه آفرینش، مجال رویت و معرفت مبدأ و معاد را در موسم بهار مهیاكرده و آیات الهی را در جای جای طبیعت، واقع ساخته، تا نشان بی‌نشان او باشد.

دانشجو دراین پیام ضمن تبریك فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت به تمامی اقشار دانشگاهی، گفت:‌ در سال جهاد اقتصادی شاهد همت و تلاش جامعه دانشگاهی كشور در توفیق كسب رتبه اول علمی منطقه و ارتقای چندین رتبه در جهان بوده‌ایم كه حاصل حمایت از فعالیت‌های علمی و اعتماد به نفس و خوداتكایی عملی استادان و دانشجویان كشور و تحقق دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی و نگرش و رویكرد (ما می‌توانیم) بوده است.

وی اظهار امیدواری كرد كه در سال جدید كه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی نام نهاده‌اند جامعه دانشگاهی كشور با همت و تلاش مضاعف و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود به‌خصوص تمهید شرایط حضور شاداب و مشاركت فعال استادان محترم و دانشجویان عزیز و فناوران برجسته كشور در فعالیت‌های علمی و پژوهشی و همكاری تنگاتنگ با صنایع داخلی كشور ، زمینه تحقق اهداف تبیینی سال جدید را فراهم كنند.

فراهنگ**1055**1588



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 366
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
محمود احمدی نژاد

آقای احمدی نژاد خواستار خروج نیروهای ناتو از افغانستان شده بود

مجلس سنای افغانستان به اظهارات اخیر محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری ایران در مورد خروج نیروهای ناتو از افغانستان واکنش نشان داده است.

آقای احمدی‌نژاد در نشستی با حضور روسای جمهوری افغانستان، پاکستان و تاجیکستان در شهر دوشنبه گفته بود که نیروهای ناتو باید از افغانستان خارج شوند و به مردم این کشور غرامت بپردازند.

او همچنین گفت که خروج نیروهای خارجی از افغانستان، زمینه را برای تامین استقلال این کشور فراهم خواهد کرد.

شماری از اعضای مجلس سنای افغانستان این اظهارات را "مداخله آشکار" در امور داخلی افغانستان توصیف کرده اند.

از جمله گروه پارلمانی "اصلاح و عدالت" با انتشار یک اعلامیه گفته است که این اظهارات "غیرمسئولانه" است.

اعضای مجلس سنا همچنین از حکومت افغانستان انتقاد کردند که در مقابل احمدی نژاد سکوت کرده و به سخنان او واکنشی نشان نداده است.

یکی از اعضای سنا در جلسه عمومی مجلس سنا گفت: "این بار اول نیست که چنین اظهاراتی را (مقامات ایران) مطرح می کنند. اما همیشه از سوی حکومت افغانستان در این رابطه سکوت شده است."

او گفت: "ما از وزارت خارجه می خواهیم تا اعتراض خود را در این رابطه به (ایران) ابراز کنند."

'ویرانی افغانستان'

در جلسه علنی مجلس سنای افغانستان تصمیم گرفته شد که هیات اداری مجلس در این رابطه یک اعلامیه رسمی منتشر کند و در آن از مقام های ایرانی بخواهند تا از ابراز نظر در مورد مسایل داخلی افغانستان خودداری کنند.

"گسترش راهپیمایی ها و تظاهرات ملت مسلمان افغانستان، تشکیل هسته های مقاومت و ضربه زدن به منافع آمریکا از جمله اقداماتی است که هم اینک می تواند علیه متجاوزین سازماندهی و اجرای آن در دستور کار قرار گیرد"

مسعود جزایری

اعضای مجلس سنای افغانستان همچنین به اظهارات اخیر مسعود جزایری، معاون فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح ایران نیز اعتراض کردند که خواستار "استفاده از زور" در برابر نیروهای ناتو از سوی افغانها شده بود.

آقای جزایری گفته بود: "گسترش راهپیمایی ها و تظاهرات ملت مسلمان افغانستان، تشکیل هسته های مقاومت و ضربه زدن به منافع آمریکا از جمله اقداماتی است که هم اینک می تواند علیه متجاوزین سازماندهی و اجرای آن در دستور کار قرار گیرد."

این سخنان آقای جزایری بار اول در رسانه های داخلی ایران چاپ شد و به دنبال آن در رسانه های داخلی افغانستان بازتاب گسترده ای داشت.

نثاراحمد حارث، از اعضای مجلس سنای افغانستان گفت که این اظهارات، تلاشی است برای بازگردندن افغانستان به سالهای جنگ داخلی.

آقای حارث در جلسه عمومی سنا گفت: "ایران و پاکستان از یاد برده اند که در سالهای جنگ در افغانستان، کشور ما را بی رحمانه هدف قرار دادند و ویران کردند؟"

او افزود: "حالا ایران می خواهد دوباره در افغانستان جنگ را دامن زده و از این کشور ویرانه بسازد."

اظهارات اخیر مقام های ایرانی در رسانه های افغانستان نیز بازتاب داشته است. برخی از روزنامه های کابل این اظهارات را محکوم کرده و از حکومت افغانستان انتقاد کردند که در این رابطه واکنشی نشان نداده است.



:: برچسب‌ها: نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

نشست بین المللی هسته ای در سئول پایتخت كره جنوبی به رهبری آمریكا در حالی برپاست كه گویی چشم جهان و سازمانهای بین المللی مرتبط بر زرادخانه های ششمین قدرت هسته ای دنیا و تنها كشور دارای بمب هسته ای در منطقه خاورمیانه كاملا بسته است.

این روند آنگونه پیش رفته است كه تاكنون گزارش های برخی سازمان های فعال درحوزه هسته ای و معدود سازمانهای غیر دولتی آمریكا كه بخشی از واقعیت های مرتبط با تهدید هسته ای رژیم صهیونیستی را علیه صلح و امنیت جهانی آشكار ساختند، بی نتیجه مانده است.

** زرادخانه رژیم صهیونیستی، بمبی هسته ای زیر پای زمین

---------------------------------------------------------------------------

سازمان غیردولتی آمریكایی ابتكار تهدید هسته ای (ان. تی. آی)، رژیم صهیونیستی را به عنوان تنها دارنده سلاح هسته ای در خاورمیانه معرفی می كند كه نظارت هیچ یك از سازمان های بین المللی مربوط به فعالیت های هسته ای را نپذیرفته و پیمان های جهانی همچون پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (ان. پی. تی) را امضا نكرده است.

به نوشته تارنمای این سازمان همكار آژانس بین المللی انرژی اتمی، 'دیوید بن گوریون' اولین نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در اواسط دهه 1330، برنامه هسته ای را 'بخشی از سیاست فعال دفاعی' این رژیم معرفی كرد.

به نوشته تارنمای شورای روابط خارجی آمریكا (سی. اف. آر)، آمریكا در سال 1337 وجود مجموعه هسته ای 'دیمونا' را در صحرای 'نگب' تایید كرد. بازرسی های آمریكا از سایت های هسته ای اسراییل در دهه 1340 به دلیل محدودیت های اعمال شده برای بازرسان، تقریبا بی ثمر بود.

'مردخای ونونو' تكنیسین هسته ای دیمونا، در سال 1365 اطلاعاتی را درباره فعالیت های هسته ای این رژیم به مطبوعات انگلیسی ارایه كرد كه در نتیجه آن، به اتهام خیانت و جاسوسی محكوم به اعدام شد و 18 سال به زندان افتاد كه 11 سال آن را در سلول انفرادی گذراند.

سازمان غیردولتی ابتكار تهدید هسته ای به نقل از ونونو می نویسد: بن گوریون با كمك فرانسه و به بهانه وجود تهدید از سوی همسایگان عرب خود، دست به توسعه برنامه هسته ای زد.

بر اساس این گزارش، 'شلومو بروم' یكی از اعضای برجسته نیروی دفاعی رژیم صهیونیستی و محقق مدعو در موسسه صلح ایالات متحده، درباره دلایل تمایل این رژیم به تولید سلاح های هسته ای می گوید: نخستین بمب هسته ای اسراییل قبل از سال 1347 و اندكی پس از اقدام 'جمال عبدالناصر' رییس جمهوری پیشین مصر، برای بستن تنگه 'تیران' ساخته شد كه مسیر اصلی كشتیرانی اسراییل در دریای سرخ بود.

به نوشته تارنمای سازمان غیردولتی ابتكار تهدید هسته ای به نقل از 'اونر كوهن' نویسنده كتاب 'عبور از آستانه؛ ابعاد هسته ای ناگفته از جنگ 1967 اعراب و اسراییل و آموزه های معاصر با آن'، 'بر اساس گزارش های اولیه، اسراییل دستگاه هسته ای خود را در اردیبهشت ماه 1346 در آستانه جنگ 6 روزه ساخت'.

بر اساس گزارش تارنمای سازمان آمریكایی غیرحزبی كنترل نیروهای نظامی (آ. سی. آ) با عنوان 'حقایق كلیدی برنامه هسته ای اسراییل'، 'اعتقاد بر این است كه بر اساس برآورد ظرفیت تولید پلوتونیوم رآكتور دیمونا، مواد شكاف پذیر برای ساخت 100 تا 300 كلاهك هسته ای وجود دارد و معلوم نیست چه مقدار از این ماده تبدیل به سلاح های هسته ای شده است'.

به گزارش تارنمای شورای روابط خارجی آمریكا، 'برآورد فدراسیون دانشمندان آمریكا نشان می دهد زرادخانه هایی حاوی حدود 200 كلاهك هسته ای، اسراییل را ششمین قدرت بزرگ هسته ای كرده است'.

این تارنما می افزاید: این كلاهك ها می تواند از طریق هوا (با هواپیماهای اف-15 و اف-16)، زمین (موشك های بالستیك با برد متوسط مانند جریكو II) یا دریا (با موشك هارپون ساخته شده برای زیردریایی یا كشتی ها) پرتاب شود.

بر اساس این گزارش، 'اعتقاد بر این است كه اسراییل حداقل 100 بمب

ضدپناهگاه یا به اصطلاح 'مینی اتمی' دارد كه دارای توانایی هدایت لیزری و نفوذ در اهداف زیرزمینی مانند آزمایشگاه های هسته ای یا تجهیزات ذخیره سازی سلاح های كشتار جمعی است.

به عقیده برخی كارشناسان همكار با شورای روابط خارجی آمریكا، 'برنامه های نظامی بیولوژیكی و شیمیایی همسایگان عرب اسراییل، توسعه سلاح های هسته ای و موشك های بالستیك پاكستان و كره شمالی در دهه 1370 و...شاید بزرگ ترین توجیه برای برنامه هسته ای تل آویو است'.

چارلز فرگوسن دوم یكی از اعضای شورای روابط خارجی آمریكا، درباره دلایل پنهان كاری رژیم صهیونیستی درباره فعالیت های هسته ای خود می گوید: بر اساس محاسبات اسراییل، حذف ابهام از برنامه هسته ای ممكن است سبب تحریك كشورهای دیگر برای به دست آوردن سلاح اتمی شود.

بروم دیگر همكار این شورا نیز ابهام در برنامه هسته ای رژیم صهیونیستی را 'نوعی هوشمندی از دید ژئواستراتژیك' می داند و می افزاید: اسراییل از منافع مربوط به دستیابی به قدرت هسته ای بهره می برد در حالی كه در همان زمان، هیچ مجازات بالقوه ای را از سوی جامعه بین المللی تحمل نمی كند.

بنا به گفته های 'جوزف سیرینسیونی' مدیر برنامه عدم گسترش سلاح های هسته ای بنیاد كارنگی برای صلح بین المللی، اكثر برنامه های نظامی در خاورمیانه در پاسخ مستقیم به تصمیم اسراییل برای هسته ای شدن در دهه های 70 تا 80 آغاز شد.

وی در اسفندماه 1383 در مقاله ای برای نشریه آمریكایی 'گلوبالیست' نوشت: در حال حاضر همه درباره برنامه هسته ای اسراییل می دانند. ممكن است تنها راه منع دیگران از ساخت زیرزمینی و پنهانی بمب، بیرون آوردن برنامه های هسته ای اسراییل از خفا و قرار دادن آنها روی میز به عنوان بخشی از یك معامله منطقه ای باشد.

** ایران و طرح خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای

---------------------------------------------------------------

ایران و مصر به عنوان مطرح كننده ایده خاورمیانه عاری از سلاح های هسته ای، به دنبال ایجاد موانعی برای توسعه فعالیت های هسته ای رژیم صهیونیستی بودند با این حال، تلاش ها برای این منظور در نشست سال 1374 مجمع عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازنگری قوانین پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای به دلیل مانع تراشی های كشورهای غربی بویژه آمریكا ناتمام ماند.

با این حال، در سند مورد اجماع سال 1389 از سوی اعضای این نهاد بین المللی، فعالیت های هسته ای رژیم صهیونیستی به عنوان عاملی برای بر هم زدن صلح منطقه خاورمیانه شناخته شد و قرار شد در سال 1391، نشستی بین المللی با عنوان خاورمیانه عاری از سلاح های هسته ای برگزار شود.

پس از آن بود كه 'یوكیو آمانو' مدیركل آژانس، راهی تل آویو شد، اما او را برای بازدید از تاسیسات هسته ای این رژیم به هیچ مكانی راه ندادند و حتی به سردی از او استقبال كردند.

تحقیق**1961**1599



:: برچسب‌ها: لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()