نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار ایرنا، با نظر رسول خادم، مدیر تیمهای ملی و امور فنی، كشتی گیر مطرح كرمانشاهی كه در رقابتهای كشتی جام تختی با اقتدار موفق به كسب عنوان قهرمانی شد در تركیب تیم ملی كشورمان برای كسب سهمیه المپیك در وزن 84 كیلوگرم تلاش خواهد كرد.

بر این اساس، با اعلام مدیر تیمهای ملی و امور فنی، همزمان با رقابتهای گزینشی در قزاقستان، اردوی تیمهای ملی كشتی آزاد و فرنگی در این كشور دنبال می شود و از طرفی كشتی گیرانی كه موفق به كسب سهمیه المپیك شده اند در این رقابتها حریفان خود را آنالیز می كنند و پس از این مسابقات، اردوی تیمهای ملی با دعوت از نفرات منتخب جام یادگار امام (ره) و جام تختی پیگیری خواهد شد.

ملی پوشان كشتی كشورمان در دو رشته آزاد و فرنگی برای كسب سهمیه المپیك 2012 لندن هفتم فروردین راهی آستانه می شوند.

مسابقات انتخابی قاره آسیا روزهای 9 تا 13 فروردین ماه، در شهر آستانه كشور قزاقستان برگزار خواهد شد.

7458/571/1647



:: برچسب‌ها: لا ,
:: بازدید از این مطلب : 374
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا، رئیسان جمهوری یاد شده برای شركت در جشن جهانی نوروز و پنجمین كنفرانس اقتصادی افغانستان روز گذشته (شنبه ) وارد شهر دوشنبه شده بودند.

این نشست كه با حضور محمود احمدی نژاد، حامد كرزی و امامعلی رحمان در كاخ سامان آغاز شده، حدود یك ساعت به طول خواهد انجامید.

'علی اكبر صالحی' وزیر امور خارجه كشورمان، رئیس جمهوری را در نشست سه جانبه همراهی می كند.

هدف از تشكیل این نشست توسعه و گسترش تعاملات اقتصادی میان سه كشور فارسی زبان ایران، افغانستان و تاجیكستان عنوان شده است.

نشست چهار جانبه رئیسان جمهوری ایران، افغانستان، پاكستان و تاجیكستان نیز پس از پایان این نشست، در كاخ سامان برگزار خواهد شد.

آساق**1983**1558** 1506



:: برچسب‌ها: عکس , دختر , کنسرت ,
:: بازدید از این مطلب : 469
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

** آسیای مركزی و قفقاز؛ روندهای انتخاباتی و مخالفت های سیاسی- اجتماعی

.................................................................................................

آسیای مركزی و قفقاز در سال 1390 همچنان كه در سال های گذشته نیز بر این منطقه گذشته است، شاهد تداوم درگیری ها و رقابت های سیاسی نهادهای و فعالان مذهبی و قومی و همچنین فعالیت گروه های مخالف دولت های حاكم بوده است.

با وجود فروكاسته شدن از دامنه بحران قومی و نژادی در جمهوری قرقیزستان، اعلام نتیجه تحقیق بین الملل مبنی بر مسوولیت مستقیم دولت قرقیزستان در درگیری ها قومی علیه اقلیت ازبك موسوم به 'حوادث اوش' در جنوب این كشور، فضای بحرانی را تا حدی به قرقیزستان بازگرداند. هر چند كه دولت قرقیزستان مشاركت در درگیری ها و خشونتهای قومی خرداد ماه سال 1389 این كشور را رد كرد و حوادث مذكور را نتیجه سیاست های دولت ساقط شده 'باقی اف' دانست.

در سال گذشته كشور تاجیكستان نیز صحنه بروز چالش های مربوط به فعالیت های مذهبی بود. پس از اعلان ممنوعیت فعالیت های سیاسی گروه های مذهبی و همچنین حضور جوانان كمتر از 18 سال در اماكن مذهبی از سوی وزارت دادگستری تاجیكستان، مخالفت های گروه ها و چهره های مذهبی به اوج خود طی چند سال اخیر رسید. از سوی دیگر برخی سازمان های بین المللی و احزاب مخالف نیز این رفتارها و مواضع دولت حاكم را مغایر با معیار های بین المللی، قانون اساسی و ارزش های دینی تاجیكستان دانستند. علاوه بر آنچه ذكر شد مجلس عالی تاجیكستان نیز لایحه ای را تصویب كرد كه بر اساس آن، افرادی كه مدرسه غیر قانونی دینی دراین كشور احداث كنند، زندانی خواهند شد.

علاوه بر تاجیكستان، جمهوری آذربایجان نیز صحنه ادامه مخالفت گروه ها و چهره های مذهبی با كنش گری های سكولاریستی و حتی دین ستیزانه دولت 'الهام علی اف' بود. در این پیوند یكی از مهمترین رویدادهای جمهوری آذربایجان در سال گذشته انتقاد نهادهای بین المللی از وضعیت حقوق بشر و آزادی بیان و رسانه ها در این كشور بوده است.

دستگیری 20 تن از چهره های مذهبی و روحانیون شیعی در اواخر بهمن ماه نمونه ای از موج تقابل دولت علی اف با گروه های سیاسی شیعی بوده است.

با وجود ثبات سیاسی در تركمنستان، سال گذشته اظهار نظر رهبر اپوزسیون 'نور محمد خاناموف' در خصوص تردید در وعده های سیاسی 'قربان قلی بردی محمد اف' رییس جمهور كنونی این كشور تا حدی بر فضای سیاسی تركمنستان تاثیر گذار بود. در این پیوند وعده های رییس جمهور بر موافقت دولت با مشاركت سیاسی مخالفان و شركت آزاد و فعال رقبای سیاسی دولت در انتخابات سال 1391 اشعار داشته است.

روز 25 آذر ماه سال گذشته جشنهای بیستمین سالگرد استقلال قزاقستان به اعلام نارضایتی كارگران شهر 'ژان اوزن' و درگیری نیروهای پلیس با آنها منتهی شد، درگیری هایی كه محافل وابسته به دولت تلفات ناشی از آن را 17 نفر اعلام كردند.

نارضایتی كارگران بخش صنعت نفت در قزاقستان از شرایط كار، از مدتها قبل در محافل سیاسی و اقتصادی این كشور مطرح بود، اما متاثر از شرایط امنیتی دوران اتحاد شوروی كه همچنان بر این جمهوری حاكم است، ابراز این نارضایتی ها رسانه ای نشد .

بروز برخی نارضایتی ها از شیوه حكومتی 'نور سلطان نظربایف' رییس جمهور قزاقستان، طی بیست سالی كه از استقلال این كشور می گذرد در كنار نارضایتی از برگزاری انتخابات زود هنگام پارلمانی و خلف وعده رییس جمهوری در این باره، در كنار التهابات انباشته از موضوع تقلب گسترده در انتخابات ریاست جمهوری فروردین ماه قزاقستان از علل و عوامل بروز نارضایتی در قزاقستان –به عنوان جزیره ثبات آسیای مركزی- شمرده می شود .

در سال 1390 در دو كشور قرقیزستان و قزاقستان انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. انتخابات جمهوری قزاقستان همان گونه كه اشاره شد در 15 فروردین ماه به تمدید دوره ریاست جمهوری نظربایف انجامید. در این رابطه كمیسیون مركزی انتخابات قزاقستان اعلام كرد كه در جریان انتخابات این كشور نظربایف با كسب 5/95 درصد آرای انتخابات ریاست جمهوری، بار دیگر به عنوان رییس جمهور قزاقستان انتخاب شده است. ناظران سیاسی انتخاب مجدد نظربایف به عنوان رخدادی قابل پیش بینی را تحولی ارزیابی كرده اند كه موجب تثبیت رفتارهای خارجی این كشور در جهت ایجاد موازنه بین غرب و مسكو در منطقه خواهد شد.

در آبان ماه 1390 در قرقیزستان نیز 'الماس بیك آتامبایف' توانست با كسب نزدیك به 5/64 درصد آرا بر رقبای خود پیشی گرفته و زمام امور این كشور را در چهار سال آینده در اختیار گیرد. تحلیل گران رویدادهای آسیای مركزی، پیروزی آتانبایف به عنوان یكی از نخبگان سیاسی نزدیك به روسیه را عاملی در نزدیكی بیش از پیش بیشكك- مسكو و واگرایی بیشتر قرقیزستان از غرب معرفی كرده اند.

** تلاش آمریكا و غرب برای حفظ و تثبیت پایه های نفوذ در آسیای مركزی و قفقاز

..............................................................................................

سال 1390 مقامات آمریكایی همچنان در پی توسعه نفوذ در منطقه راهبردی آسیای مركزی و قفقاز، سعی كردند تا تعاملات سیاسی- اقتصادی و امنیتی خود را همچون سال های گذشته با دولت های منطقه به پیش برند.

اعلان زمان و تدوین استراتژی های خروج نیروها و تجهیزات آمریكایی از افغانستان در سال گذشته، بعد روابط امنیتی و توافقات ترانزیتی واشنگتن با دولت های منطقه را پررنگ تر از گذشته كرد. در این پیوند مقامات آمریكایی به موازات پیشبرد سیاست حفظ جای پاهای سیاسی و نظامی خود در منطقه، تلاش ویژه ای را برای زمینه سازی خروج از افغانستان از طریق امكانات ارتباطاتی كشورهای آسیای مركزی در دستور كار خود قرار دادند.

علاوه بر واشنگتن، انگلیس نیز در جهت زمینه سازی خروج از افغانستان، در اواخر سال گذشته مقامات دیپلماتیك و امنیتی خود را به منطقه گسیل داشت. سفر همزمان وزیر دفاع و وزیر نیروهای مسلح انگلیس به كشورهای قزاقستان، قرقیزستان، ازبكستان، تركمنستان و تاجیكستان و انعقاد موافقت نامه های همكاری های امنیتی و ترانزیتی در آخرین ماه از سال گذشته نمودی از تلاش های لندن برای زمینه سازی خروج كم هزینه و كم دردسر از باتلاق جنگ افغانستان بوده است.

با نگاهی به بودجه سال 2012 آمریكا، نكته قابل تاملی كه در زمینه روابط غرب به ویژه آمریكا با كشورهای آسیای مركزی به چشم می خورد كاهش كمك های مالی آمریكا به دولت های منطقه بوده است.

كاهش چهار درصدی كمك‌های مالی ایالات متحده در بخش توسعه دموكراسی و انجام اصلاحات سیاسی و اقتصادی و نیز كاهش هشت درصدی میزان كمك‌های دفاعی و نظامی به كشورهای منطقه آسیای مركزی و قفقاز، یكی از تحولات مهم این منطقه در سال‌های اخیر به شمار می‌رود. هرچند عواملی چون وجود بحران اقتصادی، اولویت تحولات افغانستان، عراق و پاكستان در اتخاذ این رویكرد از سوی ایالات متحده دخیل بوده‌اند، اما این تحول را می‌توان نشانه‌ای از نتایج بهبود مناسبات كلان مسكو- واشنگتن در طی دوران ریاست جمهوری 'دیمیتری مدودیف' در روسیه دانست.

** انتخابات روسیه؛ مهمترین رخداد سیاسی این كشور در سال 1390

...............................................................................

با وجود تداوم رقابت های سیاسی بین رهبران روسیه كه در بركناری 'یوری لوژكف' شهردار مسكو در مهرماه 1389 به اوج خود رسید، سرانجام دیمیتری مدودیف و ولادیمیر پوتین در چارچوب توافقات درون حزبی، به این نتیجه رسیدند كه از میان خود یكی را به عنوان نامزد مورد حمایت حزب 'روسیه واحد' به كارزار انتخاباتی روانه سازند.

در این پیوند مهمترین تحول سیاسی روسیه در سال 1390 را می توان انتخابات ریاست جمهوری این كشور دانست. در جریان رقابت های انتخاباتی، پوتین بار دیگر توانست با كسب نزدیك به 64 درصد آرا پس از چهار سال به كرملین در سمت ریاست جمهوری بازگردد.

هر چند در دوران ریاست جمهوری مدودیف راهبردهای و كنشگری های داخلی و خارجی روسیه زاویه چندانی نسبت به سیاست های دوران رهبری پوتین پیدا نكرد، اما بهبود روابط مسكو با غرب و حل برخی چالش های موجود در این روابط از دید برخی ناظران از دستاوردهای دوران ریاست جمهوری مدودیف به شمار می رود.

با پیروزی مجدد پوتین، انعكاس گسترده اخبار مخالفت ها و تظاهرات اعتراض آمیز گروه های اپوزسیون و ناكام در انتخابات كه طی یك پروسه جهت دار تبلیغاتی، مدعی وقوع تقلب گسترده در انتخابات سیزدهم اسفند بودند، نمایی از نگرانی های كشورهای غربی از بازگشت پوتین به كرملین را نمودار می سازد.

** آسیای مركزی و قفقاز بستر تحولات جدید در آینده نزدیك

........................................................................

علاوه بر رخدادهایی كه بدان اشاره شد، بررسی بستر وقوع تحولات سال گذشته نشان داد كه بایستی به انتظار وقوع چالش ها و رخدادهای تعیین كننده تازه ای نشست كه می تواند چهره روندهای آتی آسیای مركزی و قفقاز را از خود متاثر سازد.

تداوم اختلافات روسیه با همسایه جنوبی اش یعنی گرجستان از جمله كانون های بحران زا در سیر تحولات منطقه خواهد بود. پس از واكنش گرجستان به انتخابات آبان ماه 'اوستیای جنوبی' برای تعیین رییس این جمهوری خودخوانده و مورد حمایت روسیه، مسكو در پاسخ به كنشگری های گرجستان، اقدامات تفلیس برای كشیدن پای ناتو به تحولات منطقه قفقاز را مساله ای حساسیت برانگیز توصیف كرد.

'سرگئی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه، كه در نشست شورای ناتو و روسیه در بروكسل شركت داشت ، هشدار داد كه در صورت پیوستن رسمی گرجستان به ناتو ، ممكن است جنگ سال 1387 روسیه با گرجستان بار دیگر تكرار شود . در این رابطه از دید رهبران كرملین، اقداماتی نظیر موافقتنامه تعمیق همكاری ها بین تفلیس و سازمان ناتو كه در 18 اسفند ماه به امضا رسید در زمره اقدامات حساسیت برانگیز و چالش زا از سوی گرجستان ارزیابی شده است.

علاوه بر این، تلاش های ارمنستان برای گسترش همكاری های نظامی و امنیتی با روسیه كه در تصویب موافقتنامه پیمان نظامی مسكو و ایروان به اوج خود رسید، به موازات تكاپوی دیپلماتیك ارمنستان برای بهره برداری بیشینه از موضوع نسل كشی ارامنه در تقابل با رقبای منطقه ای، نشان داد كه بحران ارمنی- آذری بر سر منطقه 'قره باغ' همچنان به عنوان كانون مهمی در بحران های ژئوپلیتیك قفقاز و آسیای مركزی خودنمایی می كند.

علاوه بر آنچه بیان شد، پیروزی پوتین در انتخابات به احتمال زیاد رقابت های مسكو و غرب در منطقه آسیای مركزی و قفقاز را به نسبت سال های گذشته شدت خواهد بخشید و بنابر این بایستی به انتظار اصطكاك بیشتر اهداف و منافع این دو قدرت متعارض در منطقه مذكور نشست.

تحقیق**م.م.ك**1358



:: برچسب‌ها: نیکون , حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 462
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، ایران و تاجیكستان به لحاظ فرهنگی قرابتی تنگاتنگ با یكدیگر دارند و زبان پارسی فصل مشترك میان مردم این دو كشور محسوب می شود.

پس از استقلال كشورتاجیكستان در 18 شهریور ماه سال 1370، جمهوری اسلامی ایران نخستین كشوری بودكه استقلال این كشور را پس از فروپاشی شوروی به رسمیت شناخت و سفارت ایران نخستین سفارتی بود كه در شهر دوشنبه پایتخت این كشور دایر شد.

اما كشور تاجیكستان پس از استقلال دوران پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت تا جایی كه این سرزمین از سال 1992 تا 1997 میلادی شاهد جنگ داخلی بود و در همه این سال ها جمهوری اسلامی ایران در راستای رفع اختلافات داخلی این كشور تلاش كرد و در نهایت با رایزنی های انجام شده این كشور در سال 1997 تا 2000 میلادی به ثباتی نسبی رسید.

از سال 2000 میلادی تاكنون روابط ایران و تاجیكستان در مرحله جدیدی قرار گرفته و گسترش روز افزون فعالیت های مشترك در زمینه های مختلف بخصوص در بخش اقتصادی موجب شده روابط این دو كشور بیش از گذشته گسترش یابد.

طی 20 سال اخیر روسای جمهوری كشورمان در دوره های مختلف 7 بار به تاجیكستان سفر كرده اند كه در این میان محمود احمدی نژاد با 5 بار حضور در این سرزمین ركورد دار محسوب می شود و سفر اخیر رییس جمهوری به این كشور ششمین سفر رسمی وی محسوب می شود.

همچنین امامعلی رحمان رییس جمهوری كشور تاجیكستان نیز تاكنون 13 بار به ایران اسلامی سفر كرده و در هر سفر روابط دو كشور در زمینه های مختلف گسترش یافته است؛ ضمن آنكه روسای جمهور دو كشور در حاشیه اجلاس های مختلف نیز با یكدیگر گفت وگو كرده و تعامل نزدیكی داشته اند و روابط این دو سرزمین كه به لحاظ فرهنگی نزدیك است تاكنون فراز و نشیب نداشته است.

نگاهی به حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و تاجیكستان نشان می دهد كه این دو كشور در سه سال اخیر و در دولت دهم 733 میلیون دلار تبادل كالا داشته اندكه این رقم نسبت به دوره های قبل افزایش چشمگیری داشته است و در سال های اخیر علاوه بركالاهای ضروری،خدمات علمی و تخصصی مهندسی در راستای دایركردن نیروگاه برق و...ازسوی متخصصان ایرانی به این كشور ارائه شده و ایرانیان نقش اساسی در این زمینه داشته اند.

در این میان حضور احمدی نژاد در ششمین سفر خود به تاجیكستان از نگاه فرهنگی از اهمیت بسزایی برخوردار است. پس از گسترش روز افزون تبادلات اقتصادی، حضور رییس جمهوری كشورمان در سومین جشن جهانی نوروز كه در شهر دوشنبه برگزار می شود می تواند گامی موثر در راستای توسعه بیش از پیش دیپلماسی فرهنگی در كشورهای حوزه نوروز و پارسی زبان باشد.

در حقیقت برگزاری جشن نوروز در كشور تاجیكستان و گردهمایی روسای كشورهای فارسی زبان در این مراسم كه دو دوره قبلی آن در ایران برگزار شد می تواند گامی موثر در اتحاد و همبستگی فرهنگی كشورهای پارسی زبان باشد و موجبات تبادلات فرهنگی و بررسی تهدیدهای احتمالی فرهنگی ایرانی را بیش از گذشته فراهم كند.

به هر حال نوروز امروز به عنوان جشنی جهانی محسوب می شود و استفاده از این فرصت فرهنگی می تواند گامی در راستای توسعه دیپلماسی فرهنگی و درعین حال مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن برای از میان برداشتن سنت های اصیل ایرانی اسلامی باشد.

فراهنگ**1983**



:: برچسب‌ها: نور , لا ,
:: بازدید از این مطلب : 452
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شركت ارتباطات سیارایران ؛ مشتركین همراه اول طی 48 ساعت (روزهای 29 اسفند سال 90و یكم فروردین ماه سالجاری) با ارسال یك میلیارد و25 میلیون و 238 هزار و 883 پیامك، سال جدید را تبریك گفتند در حالی كه در نوروز گذشته، در همین مدت زمانی حدود 630 میلیون پیامك رد و بدل شده بود.

براساس این گزارش، اكثر پیامك های ارسالی در این دو روز با موفقیت به مقصد رسیده است .

این گزارش می افزاید: بیشترین ارسال پیامك در مدت زمان 24 ساعته از ساعت 14 روز دوشنبه 29 اسفند ماه تا ساعت 14 روز سه شنبه اول فروردین ماه بوده كه در این بازده زمانی بیش از 657 میلیون پیامك ارسال شده است .

طبق این گزارش، اوج ارسال پیامك در شبكه همراه اول ساعت 21 تا 22 روز دوشنبه 29 اسفند ماه بوده كه در این ساعت، 47 میلیون پیامك ارسال شده است .

همچنین طی 5 روز تعطیلات نوروزی در شبكه همراه اول بیش از یك میلیارد و 600 میلیون پیامك ارسال شده است كه بیشترین تعداد مربوط به روز دوشنبه 29 اسفندماه90 بوده كه در این روز 526 میلیون و 581 هزار و 370 پیامك ارسال شده است .

اقتصام ** 1933**



:: برچسب‌ها: قرمز , درخت ,
:: بازدید از این مطلب : 392
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا، 'حامد كرزی'روز یكشنبه در سومین جشن جهانی نوروز كه با حضور رئیسان جمهوری ایران، پاكستان و تاجیكستان در كاخ سامان شهر دوشنبه برگزار شد، از بزرگداشت این جشن در كنار برادران مسلمان، همزبان و هم آیین خود در سرزمین زیبای تاجیكستان ابراز خرسندی كرد.

وی با اشاره به گستردگی نوروز در فرهنگ كشورهای حوزه نوروز، گفت: آشنایی دیگر ملل با بخشی از ویژگیهای این عید بزرگ فارس زبانان، محبوبیت این مراسم را در بین دیگر ملل بیش از پیش افزایش داده است.

وی ادامه داد: سروده های متعدد توسط شعرای ایرانی و تاجیك و تالیف آثار ادبی متنوع از سوی نویسندگان دو كشور همه نشان از این دارد كه سرچشمه نوروز دارای تاریخی كهن و دیرینه است.

كرزی برخی از آداب و سنن مرسوم در افغانستان در ایام نوروز را تشریح كرد و گفت: این مراسم تاحدی گسترده است كه می توان مدعی شد هر منطقه آیینهای خاص خود را در این عید برگزار می كنند.

رئیس جمهوری افغانستان با بیان اینكه بدخشان، بلخ، مزار شریف و دیگر مناطق این كشور نوروز را با رسم و آیین های خاص گرامی می دارند، گفت: گستردگی سنن نوروز سبب تنوع در اصطلاحات موجود در ادبیات فارسی و دری شده كه ابر نوروزی، جلوه نوروزی، باران نوروزی و غیره برخی از این اصطلاحات است.

آساق**ه.ص**1558**1577



:: برچسب‌ها: سگ , ایتالیا , غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 459
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش روز یكشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ایثار وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران، معسود زریبافان رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، روز گذشته - شنبه - در نخستین روزگاری سال جدید، در نامه ای به عزیزی معاون برنامه ریزی رییس جمهوری، پرداخت مطالبات آزادگان را درخواست كرده است.

بر اساس این گزارش، در نامه زریبافان به معاون برنامه ریزی رییس جمهوری آمده است: به استناد بند 3 تصویب نامه شماره 256825/ت 45650 تاریخ 28 اسفند ماه سال گذشته هیات وزیران، مصوب شده معادل هشتصد میلیون دلار از محل جزء (ج) بند (2) قانون بودجه 1390 كل كشور به منظور پرداخت بخش نقدی مطالبات آزادگان اختصاص و تا پایان سال مالی 1390 در اختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گیرد تا حسب مدت آزادگی و با رعایت تصویب نامه یاد شده توسط بنیاد در وجه آزادگان پرداخت شود.

در پایان این نامه آمده است: به لحاظ اهمیت موضوع و ضیق وقت دستور فرمائید نسبت به صدور ابلاغیه اعتبار كه به منزله مبادله موافقت نامه و صدور تخصیص نیز باشد اقدام و نتیجه را برای اقدامات بعدی به این نهاد و معاون هزینه و خزانه دار كل كشور برای تامین وجه اعلام كنید.

بر اساس این گزارش ، در آخرین روزهای سال 1390 با پیگیری های بنیاد، هیات وزیران مصوب كرد از محل جزء (ج) بند (2) قانون بودجه سال 1390 كل كشور به منظور پرداخت بخش نقدی مطالبات آزادگان مبلغ هشتصد میلیون دلار اختصاص یابد.

خبرگزاری جمهوری اسلامی ( ایرنا) نیز مطالبات آزادگان را از معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری پیگیری خواهد كرد.

اجتمام**9140*



:: برچسب‌ها: گل , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا، پایگاه اینترنتی 'ایران رو' در گزارشی تحلیلی به قلم 'نیكلای سمیونوف' نوشت: تجزیه و تحلیل شاخص های اساسی اقتصاد كلان و توسعه اقتصاد ایران نشان می دهد كه صنایع خودروسازی از مؤثرترین و موفق ترین شاخه های صنایع این كشور است.

پایگاه اینترنتی روسی نوشت: كمتر كسی اطلاع دارد كه ایران در سال 2009 دوازدهمین تولیدكننده بزرگ جهانی خودرو بود.

نویسنده گزارش تحلیلی خاطرنشان كرد:صنایع خودروسازی ایران دومین شاخه مهم اقتصاد ملی بعد از صنعت نفت و گاز به حساب می آید و این كشور در سال‌های 2008-2006 موفق شد پایه های محكم توانمندی صادرات خودرو خود را پی ریزی كند.

'سمیونوف' با اشاره به آغاز صادرات گسترده خودرو ایران از سال 2008 نوشت: تا اواسط سال 2009 ارزش صادرات سالانه خودروهای ساخت جمهوری اسلامی ایران به یك میلیارد دلار رسید.

منبع خبری روسی به برنامه ریزی ایران برای تولید یك میلیون و 130 هزار دستگاه خودرو در سال جاری میلادی اشاره كرد و ادامه داد:درحال حاضر 12 واحد تولیدی در زمینه خودروسازی در ایران فعالیت می‌كنند كه مهمترین آن‌ها 'سایپا'، 'ایران خودرو' و 'پارس خودرو' می باشند.

در این گزارش تحلیلی خاطرنشان شده است: ایران، خودروهای ساخت داخل اعم از كامیون، اتوبوس، مینی بوس و اتومبیل سواری را به 30 كشور جهان صادر می كند.

در ادامه این گزارش به حضور تولیدكنندگان اساسی جهانی خودرو در بازار ایران اشاره و گفته شده است:آن‌ها تولید انبوه محصولات خود را براساس پروانه فنی راه انداخته‌اند كه در میان آن‌ها پژو، سیتروئن و رنوی فرانسوی، فولكس‌واگن آلمانی، تویوتا و نیسان ژاپنی، قابل توجه اند.

پایگاه اینترنتی روسی نوشت:مزیت های ایران چون جذابیت بازار آن از نظر تقاضای مصرف، ارزانی نسبی نیروی كار و چشم انداز صدور كالاهای ساخت ایران به همه كشورهای خاورمیانه جای هیچ شك و تردیدی برای علاقه مندی خودروسازان جهت حضور در بازار خودروی این كشور باقی نمی گذارد.

در این گزارش تحلیلی به سیاست موفق ایران در مقابله با تحریم های غرب به سركردگی آمریكا اشاره و گفته شده است:تهران به موازات تشدید رژیم تحریم و فشار از سوی واشنگتن در زمینه امور هسته‌ای،سیاست متنوع كردن همكاری درحوزه خودروسازی را اتخاذ كرد كه با هدف دفاع از صنایع خودروسازی به اجرا در آمد.

پایگاه اینترنتی'ایران رو' در پایان گزارش خود به نادیده گرفتن تحریم ها از طرف شركای ایران اشاره كرد و خاطرنشان شد:بازیگران بزرگ بازار خودروسازی ایران از تشدید تحریم ها به اضطراب نیفتاده‌اند،به عنوان مثال تولید كنندگان فرانسوی حاضر نیستند این بازار را به رقیبان خود بدهند درحالی كه چینی ها سهم خود را در صنایع خودروسازی ایران افزایش می دهند.

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: وابسته به تکزاس ,
:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

رییس هیات بدمینتون استان در گفت و گو با ایرنا ضمن اعلام این خبر افزود: ملی پوشان تیم بدمینتون دانش آموزان از ششم تا دوازدهم فروردین ماه تمرینات خود را زیر نظر صادق كرباسی به عنوان سرمربی برگزار می‌كنند.

'علی پنجه باشی ' خاطر نشان كرد:در این اردوی یك هفته ای 20 بدمینتون باز دانش آموز از استان های مختلف كشور حضور خواهند یافت.

وی افزود: محسن صادقیان، علیرضا یزدانی، علی دولتخواه و آریا ظفری چهار بدمینتون باز از استان قم در تركیب تیم دانش آموزی تمرین خواهند كرد.

پنجه باشی افزود:مربیگری این دوره را صادق كرباسی از زنجان با سرپرستی مجتبی ساده‌خو از قم بر عهده خواهند داشت.

*****

یك بازیكن از تیم فوتسال صبای قم به اردوی آمادگی تیم ملی فوتسال جمهوری اسلامی ایران دعوت شد.

سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی صبای قم روز یك شنبه به ایرنا گفت: محمد كوهستانی از بازیكنان بومی تیم صبا است كه با درخشش در بازی های امسال لیگ برتر موفق به حضور در اردوی تیم ملی فوتسال شده است.

'محسن رمضان بیگی ' افزود : نخستین اردوی آمادگی تیم ملی فوتسال ایران در سال 91 از امروز با حضور 20 بازیكن پدیده فصل گذشته لیگ برتر، در آكادمی ملی فوتبال در تهران برگزار می شود كه در پایان 6 تا 8 بازیكن جواز حضور در مرحله دوم اردوها را به دست می آورند.

وی ابرازداشت : تیم ملی فوتسال ایران در روزهای 27 و 29 فروردین ماه جاری در دو دیدار دوستانه كه در بندرعباس برگزار خواهد شد، به مصاف تیم ملی فوتسال ازبكستان می رود.

رمضان بیگی خاطر نشان كرد: مسابقه های فوتسال قهرمانی آسیا از اوایل خردادماه امسال در امارات آغاز می شود كه تیم ملی فوتسال ایران (مدافع عنوان قهرمانی) در گروه سوم با تیم های ملی استرالیا، قطر و كره جنوبی همگروه است.

7408 / 556



:: برچسب‌ها: دختر , زرد , دوچرخه ,
:: بازدید از این مطلب : 435
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا،روزنامه 'كامرسانت' روز شنبه در گزارشی به قلم 'دمیتری لبدوف' نوشت:از سال 1995 كه 'روبرت روبین' وزیر دارایی وقت آمریكا بر ضرورت تقویت دلار این كشور تاكید كرد،با وجود تكرار این موضع از طرف جانشینان وی،ارزش دلار همچنان كاهش می یابد.

لبدوف اضافه كرد:در 10 سال اخیر دلار آمریكا در برابر تمام ارزهای معتبر سقوط كرده است به طوری كه تا این اواخر به نظر می رسید كه روند كاهش ارزش دلار و درعین حال ماندن آن به عنوان ارز اول جهان تا ابد ادامه بیابد، اما رویدهای اخیر این نظریه را رد می كند.

نویسنده گزارش افزود: در ابتدا ایسلند كه به شدت از بحران مالی جهانی آسیب دیده است و تصمیم به استفاده از ارز دیگری بجای واحد پولی 'كرون' خود گرفته برای این منظور دلار كانادا را انتخاب كرد.

كامرسانت افزود:ایسلند علت این گزینه را ثبات واحد پول كانادا می داند و به همین دلیل آن را بر واحد ارزی آمریكا ترجیح داد.

در این گزارش همچنین خاطرنشان شده است كه ایران و هند هم موافقت نامه ای را امضا كردند كه بر اساس آن از استفاده از دلار آمریكا در مبادلات بازرگانی صرف نظر می كنند و تهران در ازای فروش نفت از دهلی نو طلا دریافت خواهد كرد.

روزنامه روسی نوشت:چین هم بتدریج از خرید اوراق بهادار آمریكایی صرف نظر می كند و دیگر به آن اعتماد ندارد.

'لبدوف'پیش بینی كرد چین در آینده بطور كامل از دلار آمریكا صرف نظر كند و چه بسا كه 'یوان' چین جایگزین دلار آمریكا به عنوان ارز نخست جهانی شود.

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: شب ,
:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 فروردين 1391 | نظرات ()