نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا ، بنا براعلام روز جمعه روابط عمومی معاونت امورفرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی و براساس شیوه نامه اجرایی این جلسه راهكارهای اجرایی مصوبات شورای سیاستگذاری جشنواره در حوزه برنامه های فرهنگی مورد ارزیابی و تصویب اعضای كارگروه قرار گرفت .

*نباید اجازه دهیم به وارونگی فرهنگی دچار شویم

'بهمن دری' در این جلسه درسخنانی بر مولفه های اقتدار فرهنگی و تعامل فرهنگی و همچنین مختصات اضمحلال فرهنگی و تهاجم و شبیخون فرهنگی اشاره كرد وگفت : غفلت از روحیه جهادی و ایثار و غفلت از تهاجم فرهنگی دشمن و بی توجهی به نویسندگان متعهد و اصحاب قلم و عدم توجه به سخاوت و كرم و محبت اهل بیت (ع) از جمله مولفه های سقوط فرهنگی است.

رییس كارگروه جشنواره بین المللی امام رضا (ع) با تاكید براینكه نباید به وارونگی فرهنگی دچار شویم ادامه داد: نباید اجازه دهیم هنجار به ناهنجار وارزش ها به ضد ارزش تبدیل شود.

معاون امور فرهنگی درادامه با بیان تفاوت بین تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی اضافه كرد: در تهاجم فرهنگی دشمن با برنامه ریزی مستمر و مانا سعی در تاثیر تدریجی فرهنگ منحط خود دارد اما در شبیخون فرهنگی دشمن با استراتژی ، بدون مقدمه و آنی فعالیت های خود را پی ریزی می كند .

دری در بخش دیگری از سخنانش با برشمردن یكی از مهمترین شاخصه های جشنواره امام رضا (ع) گفت :‌ حضور مردمی در جشنواره و استقبال روز افزون از جشنواره رضوی نشان از مردمی بودن اهل بیت (ع) دارد و باید در برگزاری این جشنواره تلاش كنیم ویژگی های امام هشتم شیعیان جهان چون محبت ٬بخشش٬ خوش زبانی٬ مدارا ٬ مدیریت ودشمن شناسی مبارزه با دشمنان را به نحوی شایسته به منصه ظهور در بیاوریم .

وی در این جلسه بر ارزیابی ادوار گذشته جشنواره بر اساس دو شاخصه كمی و كیفی و اجرای دلسوزانه٬ یك پارچه و منسجم دهمین دوره تاكید كرد .

همچنین در این جلسه هدف گذاری و تصویب سفارش كار به نویسندگان برجسته كشور ٬ محققان ٬ پژوهشگران ومدرسان و استادن حوزه و دانشگاه نیز بعنوان یكی از دستورات جلسه مورد بررسی قرار گرفت .

فعالیتهای اجرایی حضور جشنواره در نمایشگاههای كتاب در داخل و خارج از كشور از دیگر موضوعاتی بود كه در این جلسه مورد ارزیابی اعضا قرار گرفت .

جلسات كارگروه فرهنگی جشنواره به ریاست بهمن دری معاون امورفرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی و دبیری داریوش رضوانی مشاوراجرایی معاون امورفرهنگی هر سه ماه یكبار برگزار می شود .

اعضای كارگروه فرهنگی دهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) را معاون امورفرهنگی سازمان اوقاف ٬ رییس سازمان موزه ها و اموركتابخانه های آستان قدس رضوی ٬ مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان ٬ مدیر كل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و كتابخوانی ٬مدیر عامل موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران،مدیرعامل موسسه خانه كتاب٬ مدیران كل فرهنگ وارشاد استانهای آذربایجان غربی٬ البرز٬ بوشهر٬ چهار محال بختیاری ٬ خوزستان ٬ سمنان ٬ ایلام ٬ كرمان ٬ كردستان و مازندران ٬ رییس دانشگاه پیام نور مشهد مقدس و مدیركل اداره فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان رضوی به عنوان دبیر جشنواره تشكیل می دهند .

فراهنگ **1630 **1580



:: برچسب‌ها: اتومبیل , عکاسی , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 545
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

القاعده با انتشار بیانیه ای اعلام كرد 'محمد الحنق' 4 مارس بر اثر بیماری درگذشت.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این رهبر القاعده در حوادثی كه در ژانویه 2010 میلادی منجر به بسته شدن سفارت آمریكا در صنعا شد تصور می شد كشته شده است ولی چندی بعد وی زنده مشاهده شد.

در بیانیه منتشر شده از سوی القاعده آمده است: شیخ پس از اینكه بارها از سوی دشمنانش مورد حمله قرار گرفت و جان سالم به در برد سرانجام در بستر بیماری درگذشت.

پس از قیام های مردمی در یمن كه به كناره گیری علی عبدالله صالح منجر شد شبكه القاعده در جنوب و شرق این كشور گسترش بیشتری یافته است.

'عبد ربه منصور هادی' رییس جمهوری جدید یمن مبارزه با القاعده را در اولویت برنامه های خود قرار داده است.

مترجمام 1583**1609



:: برچسب‌ها: رنگ , خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 544
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
بنیاد خیریه کودک

حکم بنیاد خیریه کودک توسط دادگاهی در آمریکا صادر شد

قاضی دادگاهی در شهر پورتلند آمریکا تقاضای دادستان برای صدور حکم زندان برای موسس بنیاد خیریه کودک را رد کرد. این بنیاد ۱۷ سال است با جمع‌آوری کمک‌های مالی در آمریکا کودکان نیازمند ایرانی را به شرط ادامه تحصیل مورد حمایت قرار می دهد.

بنیاد کودک سال گذشته به نقض تحریم‌های آمریکا علیه ایران از طریق فرستادن پول نقد به آن کشور متهم شده بود. مقامات دادستانی فدرال آمریکا همچنین در کیفرخواست خود از ارتباط این بنیاد خیریه با گروه‌های تروریستی و دولت ایران سخن گفتند.

دکتر پیمان رئوفی، عضو هیت مدیره این بنیاد خیریه از لس آنجلس در گفت و گو با من صدور این حکم توسط قاضی را نشان دهنده بی اساس بودن اتهامات دانست و گفت: "اینکه دستگاه های دولتی از پلیس فدرال تا اداره مالیات و وزارت خزانه داری نزدیک به ده سال با صرف هزینه بسیار همه فعالیت های مالی و حتی تلفنهای موسسه را زیر نظر داشته اند و در نهایت دادگاه چنین احکام سبکی را صادر کرد. بیشتر هر چیز یک آبروریزی برای آنها و مهر تاییدی بر فعالیت تماما خیریه بنیاد کودک است."

دفتر دادستان پس از صدور حکم به بی‌بی‌سی فارسی گفت که حکم قاضی را می‌پذیرد، ولی حاضر نشد در مورد اتهامات رد شده در دادگاه صحبت کند.

مسعود مدرسی مدیر بنیاد کودک سال گذشته در زمان طرح رسمی این اتهامات در گفتگو با بی‌بی‌سی فارسی ضمن پذیرش انتقال پول به ایران در خارج از چارچوب‌های قوانین تحریم، گفته بود که این وجوه فقط خرج کمک‌رسانی به کودکان نیازمند شده است و اتهام ارتباط با گروه‌های تروریستی یا کمک به آنها را "مضحک" خوانده بود.

قاضی دادگاه در جلسه نهایی که دیروز و پس از سال‌ها تحقیق و بررسی برگزار شد، گفت که دادستان‌ها و مقامات پلیس هیچ گونه مدرک محکمه‌پسندی در اثبات ارتباط این موسسه خیریه ایرانی با دولت ایران یا گروه‌های تروریستی ارائه نکرده‌اند.

قاضی کینگ همچنین تقاضای ۳ سال زندان برای موسس بنیاد کودک را به خاطر نقض تحریم‌های تجاری آمریکا علیه ایران رد کرده و به صدور حکم یک سال محدودیت سفر به خارج از محل سکونت و جریمه ۵۰ هزار دلاری بسنده کرد.

او همچنین درخواست دادستان‌ها مبنی بر جریمه ۱۲۵ هزار دلاری و ۴ سال نظارت برای موسسه خیریه را هم به ۵۰ هزار دلار جریمه و حداکثر ۲ سال نظارت کاهش داد.

"در فضای پس از یازده سپتامبر، مقامات دولتی و نمایندگان کنگره نسبت به احتمال انتقال کمک های موسسات خیریه مسلمانان مقیم آمریکا به گروه های که آمریکا آنها را تروریست می خواند ابراز نگرانی کرده بودند"

مهرداد یثربی، موسس بنیاد کودک در جلسه دادگاه در روز سه‌شنبه ۱۶ اسفندماه اتهام نقض قانون تحریم علیه ایران را پذیرفت و گفت: "من قانون را زیر پا گذاشته‌ام. مسئولیت کامل آنچه را کرده‌ام به عهده می‌گیرم، و آماده پذیرش هر حکمی هستم که مناسب تشخیص می دهید."

آقای یثربی همچنین گفت که به فعالیت‌های مالی که برای کودکان نیازمند‌ انجام داده افتخار می‌کند و هرگز از طریق این بنیاد نفع شخصی نبرده و بر دارایی خود نیافزوده است.

او اما اذعان کرد که با این نحوه انتقال پول به ایران "بنیاد کودک و هدف آن را به خطر انداخت و مشکلات زیادی را برای عده زیادی افراد بیگناه ایجاد کرد."

قاضی دادگاه در نهایت گفت که بنیاد کودک امنیت ملی آمریکا را خدشه دار نکرده و کمک‌های جمع آوری شده صرف امور خیریه و انسان دوستانه شده‌است.

بنیاد کودک در سال ۱۹۹۴ تاسیس شد. این موسسه با جمع آوری کمک های مالی اهداکنندگان در آمریکا بیش از ۳۰۰۰ کودک نیازمند در ایران را تحت حمایت مالی خود دارد.

دادستان‌های این پرونده گفته بودند که بنیاد کودک تا سال ۲۰۰۸ تقریبا ۱۱ میلیون دلار کمک مالی برای کودکان ایرانی را خارج از چارچوب تحریم‌ها به ایران ارسال کرده که بیشتر آن از طریق یک حساب بانکی در سوئیس انجام شده است.

افزایش تحریم‌های آمریکا انتقال پول از این کشور به ایران را به شدت محدود کرده است.

مدیر بنیاد کودک به بی‌بی‌سی فارسی گفت که پس از تشکیل این پرونده به جای پول نقد مواد غذایی را در خارج از ایران خریداری و به کودکان نیازمند در ایران منتقل می کنیم.

به گفته وکلای بنیاد کودک تحقیقات مخفیانه پلیس فدرال آمریکا اداره مالیات و وزارت خزانه داری آمریکا بر این موسسه پس از حملات یازده سپتامبر آغاز شد.

دیوید انجلی، وکیل آقای یثربی گفت که تحقیقات هشت ساله پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) شامل استراق سمع، سفرهای خارجی و یک بازدید "پنهانی" و دیرهنگام از دفتر این بنیاد بوده است.

این نخستین بار نیست که دستگاه های دولتی آمریکا با اختصاص امکانات گسترده دولتی نحوه هزینه کمکهای مالی جمع آوری شده توسط موسسات خیریه در آمریکا که به کشورهای مسلمان پول می فرستند را زیر نظر می گیرند.

"تعدادی از فعالان موسسات خیریه افزایش چشمگیر فشار‌ها مقامات دولتی آمریکا بر موسسات خیریه مسلمانان در آمریکا را نه فقط ناشی از نگرانی‌های امنیتی بلکه دارای انگیزه‌های سیاسی می‌دانند"

در فضای پس از یازده سپتامبر، مقامات دولتی و نمایندگان کنگره نسبت به احتمال انتقال کمک های موسسات خیریه مسلمانان مقیم آمریکا به گروه های که آمریکا آنها را تروریست می خواند ابراز نگرانی کرده بودند.

این نگرانی های منجر به تمرکز نهادهای دولتی و دادستان های فدرال بر موسسات خیریه ای که کمکهای دریافتی را به کشورهای مسلمان می فرستادند شد.

موسسه خیریه "سرزمین مقدس" یکی از بزرگترین این بنیاد ها در آمریکا بود که کمک‌های جمع آوری شده را به مناطق فلسطینی می فرستاد. دولت آمریکا ضمن اذعان به هزینه شدن بخش بزرگی از کمک های جمع آوری شده برای کمک به نیازمندان در غزه گفت پول های منتقل شده در نهایت به شبکه ای از کمیته های خیریه حماس می رسیده‌است که حمایت از یک گروه تروریستی محسوب می شود. مقامات قضایی ایالت تگزاس در دسامبر سال ۲۰۰۱ این موسسه را با اتهام کمک مالی به تروریسم تعطیل کردند و ۸سال بعد در بهار ۲۰۰۹ موفق شدند مدیران این موسسه را به زندان محکوم کنند.

چارلز گوردر، دادستان فدرال در دادگاه بنیاد کودک هم گفت که حداقل ۱۰۰ هزار دلار از بیش از ۱۱ میلیون دلاری که به کودکان نیازمند در ایران فرستاده شده به یک روحانی ایرانی که "حامی حزب الله" است منتقل شده است.

مدیران بنیاد این اتهام را بی اساس خواندند و قاضی هم گفت که هیچ مدرک قابل استنادی در پرونده برای اثبات نیافته است.

همزمان تعدادی از فعالان موسسات خیریه افزایش چشمگیر فشار‌ها مقامات دولتی آمریکا بر موسسات خیریه مسلمانان در آمریکا را نه فقط ناشی از نگرانی‌های امنیتی بلکه دارای انگیزه‌های سیاسی می‌دانند. بعضی ناظران هم تمرکز مقامات دولتی برای بنیاد کودک را یکی از پی آمدهای افزایش تنش در روابط ایران و آمریکا و نتیجه تشدید تحریم‌ها می‌دانند.

فرهاد علوی، وکیل تجاری در واشنگتن که بر قوانین تحریمها تمرکز می کند می گوید انتقال پول از آمریکا به ایران از طریق واسطه‌ها و صرافی‌ها با وجود ممنوعیت‌های که در قانون برای آن وجود داشت، به ویژه در میان ایرانیان مقیم آمریکا برای سالها مرسوم بود. اما افزایش تحریم و اراده سیاسی مقامات دولتی برای اعمال این تحریمها انتقال پول را که تا چند سال پیش یک امر معمولی محسوب می شد، به یک عمل غیر قانونی تبدیل کرده است.

"پرونده بنیاد کودک از نمونه‌هایی است که نشان می‌دهد تضمینی در نتیجه بخش بودن کامل اعمال تحریم ها بر فعالیت موسسات خیریه در آمریکا وجود ندارد"

پرونده بنیاد کودک از نمونه‌هایی است که نشان می‌دهد تضمینی در نتیجه بخش بودن کامل اعمال تحریم ها بر فعالیت موسسات خیریه در آمریکا وجود ندارد.

دستگاه‌های دولتی آمریکا پس از نزدیک به ۹ سال صرف امکانات دولتی و وارد کردن اتهامات سنگینی چون کمک مالی این بنیاد به گروه‌های تروریستی و تقاضای ۳ سال حبس برای موسس آن موفق به قانع کردن دادگاه نشدند و قاضی با صدور حکمی سبک پرونده را بست.

خبر ساز شدن این پرونده جامعه ایرانی مقیم آمریکا را به این پرونده حساس کرده بود.

آخرین جلسه دادگاه با حضور ده‌ها نفر از ایرانیان و آمریکایی‌های دوستدار و حامی بنیاد کودک در ساختمان دادگستری برگزار شد.



:: برچسب‌ها: آسمان ,
:: بازدید از این مطلب : 542
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش روز جمعه خبرنگار اقتصادی ایرنا،مجید نامجو در نشستی خبری افزود: دستیار ویژه رئیس جمهوری جلسات سنگینی با وزارتخانه‌ها برگزار كرده و به دنبال احصاء پروژه هایی است كه قابلیت این را دارند كه در پایان دولت دهم تكمیل شوند.

وی در عین حال یادآور شد: اولویت با پروژه هایی است كه حداقل بیش از 60 درصد پیشرفت داشته باشند.

نامجو با تاكید بر اینكه مشكل اصلی وزارت نیرو تامین منابع مالی است خاطر نشان كرد:تكمیل 112 طرح زهكشی و احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه از دیگر پروژه‌هایی است كه به گفته وزیر نیرو در صورت تامین منابع مالی تا پایان دولت دهم تكمیل خواهند شد.

** صادرات برق به 7/7 میلیارد كیلوات رسیده است

وزیر نیرو همچنین از رشد فزاینده صادرات برق گفت و افزود: صادرات برق از2/1 میلیارد كیلووات ساعت از زمان شروع صادرات برق، در سال جاری به 7/7 میلیارد كیلووات ساعت در سال جاری رسیده است.

نامجو افزود: تعرفه صادراتی برق متاثر از قیمت جهانی آن است هرچند در برخی از موارد ممكن است كشورها نگاهی استراتژیك به این مسئله داشته و قیمت پیشنهادی آنها از قیمت‌های جهانی پایین تر باشد.

وی ادامه داد: ایران با توجه به ذخایر گسترده گاز در تولید برق ارزان قیمت مزیت دارد و می تواند نگاه استراتژیك و مبتنی بر منافع ملی خود را تعقیب نماید.

** مشكل اصلی ماده 35 در بودجه سال آینده حل می شود

وی همچنین در پاسخ به خبرنگار ایرنا درباره وضعیت بودجه وزارت نیرو در سال آینده گفت: رفع مشكلات پیش روی ماده 35 قانون بودجه یكی از مهمترین مواردی است كه در بودجه سال آینده در نظر گرفته شده است .

وزیر نیروافزود: تاكنون قرار بود وزارت نیرو پنج هزار میلیارد تومان خود را با فروش اموال مازاد خود تهاتركند كه مكانیسم بسیار پیچیده ای داشت در حالی كه در بودجه سال آینده سازمان خصوصی سازی و وزارت نیرو در این خصوص تصمیم گیری می كنند و مشكل اصلی وزارت نیرو از این بابت حل می شود.

وی ادامه داد: علاوه براین ردیف خرید تضمینی آب و پساب جزو ردیف‌های یارانه‌های بود كه با سایر ردیف‌های بودجه ای ایجاد شبهه می كرد كه در بودجه سال آینده این مشكل هم برطرف می شود.

به گفته وزیر نیرو با استفاده از این ردیف بودجه ای 150 میلیارد تومان صرف خرید ‌آب و پساب از بخش خصوصی شده و این امر منجر به گسترش تاسیسات آب شیرین كن و ایجاد تصفه خانه‌ها خواهد شد.

** تا پایان برنامه پنجم 25 هزار مگاوات برق وارد مدار می شود

وی با بیان اینكه بر اساس برنامه پنجم توسعه باید 25 هزار مگاوات برق وارد مدار شود، افزود: بر این اساس سالانه باید پنج هزار مگاوات نیروگاه احداث شود كه این نیروگاه‌ها می تواند آبی،گازی و یا تبدیل به احسن نیروگاه‌ها و ارتقای توان آنها باشد.

وزیر نیرو ادامه داد: برنامه‌های بلند مدتی برای رسیدن به ظرفیت 25 هزار مگاواتی طراحی شده است و حتی بدهی های صنعت برق نشان می دهد كه وزارت نیرو تلاش می كند مطابق برنامه ها حركت نمایدهر چند نداشتن بودجه باعث شده است تا حدودی از برنامه عقب بمانیم.

وی با بیان اینكه تامین هر مگاوات نیروگاه نیازمند یك میلیون یورو سرمایه گذاری است، اظهار داشت: تابستان امسال ظرفیت نیروگاهی كشور از مرز65 هزار مگاوات عبور خواهد كرد.

** واگذاری شركت‌های توزیع منوط به رفع تكلیف زیانده بودن‌آنهاست

نامجوهمچنین با اشاره به برنامه وزارت نیرو برای واگذاری شركت‌های توزیع برق گفت:روش واگذاری این است كه این شركت‌ها به هیئت واگذاری معرفی می شوند و درآنجا تصمیم گرفته می شود كه شركت‌های مذكور شرایط لازم برای واگذاری را دارند یا خیر.

وی ادامه داد هیئت واگذاری تا زمانی كه این شركت‌ها زیانده باشند آنها را واگذار نمی كند و پیش بینی شده است با مشخص كردن موانع و محدودیت‌های تامین منابع مالی این شركت‌ها آماده واگذاری شوند.

به گفته وزیر نیرو یا باید زیان انباشته این شركت‌ها به دولت منتقل شود و یا مكانیسمی برای آینده طراحی شود كه فاصله قیمت تكلیفی آب و برق و قیمت واقعی به نحوی جبران شود و این در حالی است كه در حال حاضر مشخص نیست این فاصله درآمدی از چه طریق باید جبران شود.

وی خاطرنشان كرد: در این خصوص پیشنهادی به به هیئت دولت ارائه شده است كه با ابلاغ این مصوبه دولت زیان شركت‌های توزیع را به توانیر منتقل می كند و شركت‌ها آماده واگذاری می شوند كه اگر این ابلاغ طی روزهای باقیمانده سال جاری ابلاغ شود این شركت‌ها سال آینده واگذار خواهند شد.

وزیر نیرو در ادامه گفت:با این وجود وزارت نیرو از ارگان‌های موفق در امر واگذاری بوده است به نحوی همه تاكنون همه شركت‌های بهره برداری آب واگذار شده و 46 نیروگاهی كه باید واگذار می شد به سازمان خصوصی سازی معرفی شده است كه این سازمان باید درباره‌ آن تصمیم بگیرد.

** وزارت نیرو تنها پست‌های فشار قوی و خطوط بزرگ انتقال را در اختیار خواهد داشت

وی با تاكید بر اینكه دولت در صنعت برق تنها امور حاكمیتی را برعهده خواهد داشت،افزود:اصل 44 قانون اساسی به وزارت نیرو اجازه داده است دو بخش تولید و توزیع را به طور كامل واگذار كند و تنها پست‌های فشار قوی و خطوط انتقال بزرگ را در اختیار داشته باشد و براین اساس وزارت نیرو نقش واسطه را ایفا خواهد كرد.

وزیر نیرو در خصوص ادغام شركت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی نیز گفت:برنامه‌های مختلفی در این خصوص طراحی شده است و ادغام یكی از این طرحهاست.هرچند ادغام این شركت‌ها منوط به توسعه كامل زیرساخت‌هاست و تا زمانی كه در این خصوص به جمع بندی مناسبی نرسیم دست به اقدام نخواهیم زد.

این در حالی است كه به گفته وزیر نیرو تاكنون 100 شركت از زیرمجموعه های وزارت نیرو بدون كوچكترین مشكلی واگذار شده است.

** مكانیسم پرداخت مطالبات بخش خصوصی پیچیده و زمانبر است

نامجو همچنین در خصوص بدهی وزارت نیرو به پیمانكاران اظهار كرد: بخش خصوصی انتظار دارد هزینه خدماتی كه ارائه می كند را به موقع دریافت كند در حالی كه در حال حاضر پول دریافتی از مردم به خزانه واریز می شود و از آنجا به توانیر منتقل شده و در نهایت بین شركتهای توزیع برق منطقه ای توزیع می شود كه مكانیسم پیچیده و زمانبری است.

وزیر نیرو افزود: این مشكل باید به نحوی حل شود و پرداخت مطالبات بخش خصوصی در اولویت باشد چرا كه در غیر این صورت انگیزه سرمایه گذار بخش خصوصی در این صنعت از بین می رود.

نامجو در ادامه با اشاره به اجرای موفق قانون هدفمندی یارانه‌ها گفت:از اواخر سال گذشته كه این قانون اجرایی شده است تاكنون بدون مشكل خاصی این قانون اجرایی شده است.

وی افزود:برخی از مطالبات وزارت نیرو كه هیچ ربطی به قانون هدفمندی یارانه‌ها نداشته و شركت‌های توزیع از بابت انشعابات دریافت می كنند.

به گفته وزیر نیروشفاف سازی حساب‌های وزارت نیرو با وزارت نفت از دیگر مسائلی است كه در این خصوص باید تصمیم گیری شود و در این خصوص وزیراقتصاد دستورات خوبی صادر كرده است.

نامجو خاطرنشان كرد: یكی ازاقداماتی كه در این خصوص باید انجام شود تنظیم نحوه رابطه مالی با وزارت نفت است كه سوخت نیروگاه‌ها را به صورت گاز و یا سوخت مایع تامین می كند.

وزیر نیرو افزود: پیشنهاد وزارت نیرو این است كه درمرحله دوم اجرای قانون هدفمندی فقط قیمت گاز را بدهد و قیمت سوخت مایع هم معادل قیمت گاز محاسبه شود.

اقتصام** 2021**1580



:: برچسب‌ها: باند , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 511
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

ایشان تصریح كردند: امروز غربي‌ها درمسایل اقتصادي دچار ضعفند، در مسایل سیاسي دچار ضعفند، در تصمیمات بین‌المللي دچار ضعفند؛ از جمله همین تصمیم به تحریم ما. اینها خواستند در واقع جمهوري اسلامي را، ملت ایران را به خاطر اسلام مجازات كنند.

تهدید كردند: تحریم هاي فلج‌كننده، تحریم هاي دردآور! هي گفتند، گفتند. این تحریم ها از دو جهت به نفع ماست. اولاً وقتي ما تحریم بشویم، به استعداد و ظرفیت داخلي رو مي‌آوریم، از داخل رشد می كنیم، همچنان كه در این 30 سال این مساله اتفاق افتاده است.

اگر در زمینه سلاح تحریم نمی شدیم، امروز این پیشرفت هاي عجیب را نداشتیم. اگر در قضیه‌ اتمي، اینها نیروگاه بوشهر را خودشان ساخته بودند، ما درغني‌سازي پیشرفت نمی كردیم. اگر درهاي علم را به روي ما نبسته بودند، ما در سلول هاي بنیادي و هوافضا و فرستادن ماهواره به آسمان، به اینجاها نمی رسیدیم.

پس هرچه ما را تحریم می كنند، ما به ظرفیت داخلي خودمان متوجه می شویم و رو مي‌آوریم و این ظرفیت و استعداد روزبه ‌روز مثل چشمه‌ جوشاني شكوفا می شود. پس این تحریم به نفع ماست.

جهت دومي كه این تحریم ها به نفع ماست، این است كه این ها همین طور مرتبا در تبلیغاتشان می گویند ما این تحریم ها را می خواهیم بر ایران اعمال كنیم تا ایران را وادار به عقب‌نشیني كنیم. حالا مثلا در قضیه‌ هسته‌اي. پس همه‌ دنیا فهمیدند كه این تحریم ها براي فشار بر ایران، براي عقب‌نشیني در قضیه‌ هسته‌اي و قضایاي دیگر است.

خب، وقتي ما عقب‌نشیني نكردیم، چه اتفاقي مي‌افتد؟ این تحریم ها براي این است كه ایران را وادار به عقب‌نشیني كنند، ایران هم كه عقب‌نشیني نخواهد كرد. نتیجه این می شود كه هیبت غرب و هیبت تهدیدهاي غرب در چشم این ملت هاي منطقه كه قیام كردند، می شكند و عزت ملت ایران و قدرت ملت ایران در چشم این ها زیاد می شود و این به نفع ماست.

بنابراین، این تحریم ها براي ضربه زدن به ماست، اما از این دو جهتي كه عرض كردم، در واقع خدمت به ماست.

** بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه تهران در چهاردهم بهمن سال 1390

فراهنگ ** 1003 **1580



:: برچسب‌ها: رودخانه , زنده , زن ,
:: بازدید از این مطلب : 558
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار ایرنا از مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین، تلاش سفیر آمریکا و یکی دو کشور اروپایی برای صدور قطعنامه علیه ایران به قدری بود که حتی با اعمال فشار آنها نشست شورای حکام آژانس در روز چهارشنبه متوقف و به روز پنجشنبه موکول شد تا آنها بتوانند از طریق رایزنی با سفرای دیگر کشورها به اهداف خود دست یابند.

ولی این بار با دیپلماسی فعال ایران در آژانس و مخالفت چین و روسیه و همچنین اعضای جنبش عدم تعهد با صدور قطعنامه علیه ایران، نتیجه به گونه ای دیگر رقم خورد که مورد انتظار آمریکا و هم پیمانانش نبود.

البته نمایندگان این چند کشور معدود، دست بردار نبودند و چون در زمینه تصویب قطعنامه ناکام شده بودند، تلاش کردند بیانیه ای تند را به امضای شش کشور یا همان گروه 5+1برسانند.

اما صدور بیانیه تند علیه ایران هم با 'نه' چین و روسیه مواجه شد و در نهایت دستاورد چند کشور معدود غربی در شورای حکام یک بیانیه ضعیف با امضای شش کشور درباره ایران بود.

گروه 1+5 در بیانیه ای که در نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی ارایه شد از ایران خواست که اجازه بازرسی از 'پارچین' را به بازرسان آژانس بدهد.

شش کشور آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان ، چین و روسیه در این بیانیه از ایران خواسته‌اند که بدون هیچ گونه پیش شرطی، وارد گفت ‌و گویی جدی درباره برنامه هسته‌ای خود شود.

این شش کشور در بیانیه خود بر حمایت از دستیابی به راهکاری دیپلماتیک درباره موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرده و آمادگی خود را برای ازسرگیری گفت‌وگوها با ایران اعلام کردند.

** آمادگی ایران برای مذاکرات 'بدون قید و شرط'

هنوز ساعتی از ارایه بیانیه گروه 1+5 در شورای حکام نگذشته بود که علی اصغر سلطانیه سفیر و نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی پاسخ این بیانیه را در سخنرانی خود در شورای حکام داد.

سلطانیه در این سخنرانی گفت: 'جمهوری اسلامی ایران در گذشته مکرراً اعلام نموده است که برای حل مسایل خواهان مذاکرات منصفانه است. ایران رویکرد تعامل را اتخاذ نموده، از کنارگذاشتن زبان تهدید استقبال نموده و ملاحظه جدی هر پیشنهادی را مدنظر قرار داده است با این اعتقاد که دو طرف بتوانند به توافقی که مبتنی بر حقوق بین الملل باشد ؛ نایل آیند'.

سفیر ایران در آژانس یادآور شد که 'پاسخ اخیر جناب آقای دکتر جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی به خانم آشتون نشانه روشنی از تصمیم ایران برای رویکرد رو به جلو می باشد'.

سلطانیه با بیان اینکه 'مشارکت چشمگیر مردم ایران در انتخابات اخیر مجلس بی اثر بودن قطعنامه ها، تحریمها، حملات سایبری، ترور دانشمندان هسته ای و تهدید به حمله نظامی علیه تاسیسات را به اثبات رساند'، تصریح کرد: 'همه ایرانیان در سراسر جهان در مسأله هسته ای با هم متحد هستند'.

سفیر ایران در ادامه 'به اندک کشورهای مشخص غربی که در رابطه با بیان حقیقت به جهانیان و یا حداقل به مـالیات دهندگان خود با بن بست روبرو شده اند' ، توصیه هایی کرد و گفت که این چند کشور معدود 'با دادن اطلاعات نادرست به مردمشان مبنی بر اینکه ایران به دنبال سلاح هسته ای است و ظرف چند ماه یک بمب هسته ای را آزمایش خواهد کرد، آنها را گمراه کرده اند'.

سلطانیه به این چند کشور معدود غربی توصیه کرد 'اعتراف نمایند که برغم ادعای داشتن سرویس های اطلاعاتی قوی، اشتباهات محاسباتی بسیاری داشته اند؛ آنها قادر نبودند پیروزی انقلاب اسلامی در 33 سال پیش در ایران، شکست صدام، شکستشان در عراق و افغانستان و نکته آخر ولی نه کم اهمیت ترین، دستاوردهای بزرگ ایران در فناوری هسته ای و بویژه تسلط کامل ایران بر فناوری غنی سازی را پیش بینی نمایند'.

سلطانیه ادامه داد: 'در هرحال ما درک می کنیم که آن دسته معدودی از کشورهای مشخص ناکام و در مسأله هسته ای ایران با بن بست روبرو شده اند و گشایشی همراه با حفظ آبرو می خواهند. ما آماده ایم که به آنها کمک کنیم تا از طریق فرآیند مذاکرات از این بن بست خارج شوند به شرط اینکه طرز فکر خود را تغییر دهند و از خط مشی «هویج و چماق» و «تحریم و مذاکره» به مذاکراتی متمدنانه و بدون قید و شرط با حفظ احترام متقابل و موقعیت برابر روی آورند'.

** چگونگی تغییر فضای شورای حکام به نفع ایران

به عقیده دیپلمات ها در وین، دیپلماسی ایران در یک ماه گذشته بویژه دو دور مذاکره با آژانس بین المللی انرژی اتمی توانست صدور قطعنامه ضد ایرانی را در نشست شورای حکام منتفی کند.

ایران در آستانه برگزاری نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی به اعضای این شورا توصیه کرده بود که از روند همکاری تهران با آژانس حمایت کنند.

سلطانیه هفته گذشته در نشست سه ساعته توجیهی سفرای کشورهای عضو با حضور 'هرمان ناکارتس' معاون مدیرکل، به اعضای این شورا توصیه کرد، از فرآیند گفت وگوها استقبال کنند.

در این جلسه که پشت درهای بسته برگزار شد، گزارش جدید مدیرکل آژانس درباره ایران مورد بررسی قرار گرفت.

سفیر ایران در این نشست با اشاره به دو دور مذاکرات با آژانس تاکید کرد، فرایند مثبتی که شروع شده است، باید مورد استقبال قرار گیرد و همه کشورها مواظب باشند در اظهارنظر خود این فضای سازنده را مخدوش نکنند.

سلطانیه همچنین به برخی کشورهای عضو شورای حکام هشدار داد که به رویکرد تخریب فضای همکاری ایران با آژانس، خاتمه دهند.

وی یادآور شد: در طول سال های گذشته هرگاه ایران گام مثبتی برداشته است، چند کشور معدود درصدد تخریب فضا برآمده اند.

روز پنجشنبه درحالی تلاش چند کشور غربی برای صدور قطعنامه ضد ایرانی شکست خورد که سفیر مصر در آژانس، بیانیه جنبش عدم تعهد در حمایت از برنامه هسته ای ایران را قرائت کرد.

گروه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در نشست شورای حکام آژانس، نمایندگی بیش از 100 کشور جهان را به عهده دارند.

در بیانیه جنبش عدم تعهد از اقدام سازنده و همکاری اخیر جمهوری اسلامی ایران در انجام دو دور مذاکره با نمایندگان آژانس در تهران برای حل و فصل برخی موضوع ها استقبال شد.

در کنار این تحولات، انتشار بیانیه مطبوعاتی نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در وین همزمان با نخستین روز نشست شورای حکام که به طور شفاف جزییات دو دور مذاکرات میان تهران و آژانس را در اختیار افکارعمومی قرار داده، فضای این شورا را به نفع تهران تغییر داد.

در این بیانیه برای نخستین بار گزارش شد که در فاصله دو دور مذاکرات ایران و آژانس در تهران، سه ملاقات نیز در وین صورت گرفته و تفاهماتی بدست آمده است.

در این بیانیه تصریح شده است که تهران و آژانس توافق کردند'تقاضای دسترسی به پارچین طبق رویکرد' موضوع به موضوع 'تا پس از نشست شورای حکام در ماه مارس به تعویق افتد.

اهمیت این تفاهم به این دلیل است که در گزارش اخیر 'یوکیا آمانو' مدیرکل آژانس و همچنین بیانیه مقدماتی وی در نشست روز نخست شورای حکام، به آن اشاره ای نشده و این ادعا مطرح شده که ایران اجازه دسترسی به پارچین را نداده است!.

براساس بیانیه نمایندگی ایران در آژانس، طرفین همچنین در وین توافق کردند که 'اول متن مدالیته مورد توافق قرار گیرد و منعقد گردد و سپس بر اساس آن رویکرد موضوع به موضوع اجرا شود'.

ایران و آژانس تاکید کرده اند: 'رویکردی که در این فرآیند وجود دارد موضوع به موضوع خواهد بود و مسایل فنی مرتبط با هم در یک موضوع طبقه بندی خواهد شد تا برای تسهیل کار رویکرد فشرده، موثر و نتیجه بخشی بدست آید'.

طبق مدالیته یا برنامه عمل سال 2007 یا همان سند INFCIRC/711، شش موضوع 'آزمایشات پلوتونیوم'، 'سانتریفوژهای پی یک و پی دو'، 'منشاء آلودگی'،'سند اورانیوم فلزی' ، 'پلونیوم 110' و'معدن گچین' حل و فصل شد و ایران در این شش زمینه از آژانس گواهی گرفت.

این موضوع در بیانیه مطبوعاتی نمایندگی دائم ایران در وین به عنوان سابقه مورد اشاره قرار گرفته است:'پیرو مذاکرات سیاسی در سطح بالا، برنامه کاری(INFCIRC/711) برای روشن شدن مسایل باقیمانده از گذشته در تاریخ 27 اوت 2007 میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی توافق شد.

در نتیجه همکاری بسیار فعالانه ایران، شش مسأله باقیمانده در تاریخ 2008 حل و فصل گردید و مدیرکل قبلی آن را به شورای حکام گزارش نمود'.

با وجود این واقعیت که آژانس تعهدات خود از جمله تحویل اسناد مربوط به «مطالعات ادعایی» را به ایران انجام نداده است، تهران ارزیابی خود را در یک سند 117 صفحه ای به آژانس ارائه داد. بنابراین برنامه کار خاتمه یافت، ولی آژانس بر خلاف برنامه کار، آن را اعلام نکرد.

در هر حال تهران یک بار دیگر با دعوت از گروه آژانس در 30 اکتبر 2011 برای دیدار از ایران به منظور حل مسایل و خاتمه دادن به فرآیندی که به نظر می رسد بی پایان است، یک 'فرصت تاریخی' را در اختیار گذاشت.

در بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران به دور نخست مذاکرات تهران و آژانس نیز اشاره شده است.

در این مذاکرات که در بهمن ماه در تهران برگزار شد، 'هرمان ناکارتس' معاون مدیرکل ریاست هیات عالیرتبه آژانس را به عهده داشت.

براساس بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران در آژانس ؛ در نخستین دور مذاکرات که در تاریخ (29ـ31 ژانویه 2012) برگزار شد، 'ایران و گروه متشکل از مقامات ارشد آژانس مذاکرات فشرده ای درباره چگونگی حل و فصل مسایل و ارکان اصلی تعیین شده داشتند و دو طرف پیش نویس های متن خود را درباره رویکرد تدوین شده و مدالیتی برای جزییات بعدی مبادله کردند'.

ناکارتس پس از بازگشت از سفر سه روزه اول خود به ایران، گفت: تهران و آژانس درباره حل مسایل باقی مانده درباره موضوع هسته ای توافق کردند.

وی همچنین با بیان اینکه سفر خوبی به تهران داشته است، تصریح کرد: طرفین متعهدند مسایل باقی مانده را حل کنند.

اما بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران در آژانس بخش مهمی دارد که به توافقات ایران و آژانس در وین اشاره کرده و در گزارش آمانو مغفول مانده است.

در حقیقت می توان گفت مذاکرات ایران و آژانس در یک ماه گذشته دو دور نبوده بلکه سه دوره انجام شد که افزون بر دو سفر هیات ارشد این نهاد به تهران، یک دور هم در وین برگزار شده است.

در گزارش نمایندگی ایران آمده است که 'برای تسهیل دو دور مذاکره در تهران، سه ملاقات در وین در تاریخ (15 ـ 17 فوریه 2012) انجام شد و تفاهمات زیر بدست آمد:

ـ رویکردی که در این فرآیند وجود دارد، موضوع به موضوع خواهد بود و مسایل فنی مرتبط با هم در یک موضوع طبقه بندی خواهد شد تا برای تسهیل کارف رویکرد فشرده، موثر و نتیجه بخشی بدست آید.

ـ آژانس اعلام کرد که همه مسایل باقیمانده منحصراً در سند GOV/2011/65 می باشد که در فهرست اولویت بندی موضوعات/دسته ها در دومین پیش نویس مدالیتی ارائه خواهد شد.

ـ در این زمینه مواردی از قبیل توسعه چاشنی انفجاری، ابتکار انفجار در سطح بالا و آزمایش هیدرودینامیک که در اصل آژانس پیشنهاد داده بود که جزو موضوع شماره 2 قرار بگیرد توافق شد که در موضوع اول جای بگیرد. بنابراین موضوع شماره 1 شامل 5 مسأله می شد.

ـ توافق شد، آژانس اسنادی را که نشان می دهد ایران فعالیت های ادعا شده در مورد هر یک از موضوعات را انجام داده است، تحویل دهد.

ـ توافق شد که نخست متن مدالیته مورد توافق قرار گیرد و منعقد گردد و سپس براساس همین مدالیتی مورد توافق رویکرد موضوع به موضوع اجرا شود.

ـ توافق شد که آژانس پرسش های خود را درباره موضوع شماره 1 (5 مسأله) آماده نماید و آنها را در ملاقات بعدی (در تاریخ 20ـ21 فوریه) به ایران ارائه دهد تا راه را برای اجرای موثر کار هموار نماید.

ـ ایران با درخواست آژانس برای تهیه اظهارنامه ابتدایی درباره ضمیمه گزارش مدیرکل (GOV/2011/65) در ملاقات بعدی (20ـ21 فویه) موافقت کرد.

ـ همچنین توافق شد، اگرچه آژانس پرسش های خود را درباره موضوع شماره 1 ارائه خواهد داد، اما تقاضای دسترسی به پارچین طبق رویکرد موضوع به موضوع تا پس از نشست شورای حکام در ماه مارس به تعویق افتد.

ـ ایران آمادگی خود را در راستای اثبات حسن نیت مبتنی بر همکاری فعال برای برداشتن گام های عملی از جمله ارائه دسترسی در مورد دو مسأله موضوع شماره 1 یعنی توسعه چاشنی انفجاری و ابتکار انفجار در سطح بالا اعلان کرد.

در ادامه گزارش نمایندگی ایران در آژانس به توافقات دور بعدی مذاکرات در تهران اشاره شده است.

ریاست هیات بلندپایه آژانس در این مذاکرات را نیز ناکارتس معاون مدیرکل به عهده داشت.

براساس گزارش نمایندگی ایران در مذاکرات 20ـ21 فوریه ، برپایه متن مدالیتی که آژانس پیشنهاد داده بود گام های زیر به ترتیب پیش بینی شد:

1ـ توافق بر سر مدالیتی

2ـ ایران اظهارنامه ابتدایی خود را در مورد ضمیمه گزارش GOV/2011/65 ارائه نماید.

3ـ آژانس همه پرسش های مربوط به موضوع شماره 1 (5 مسأله) را ارائه کند و اسنادی را که نشان می دهد فعالیت های ادعایی را ایران اجرا کرده است تحویل دهد.

4ـ ایران به پرسش های آژانس پاسخ خواهد داد.

5ـ آژانس پاسخ ها را مرور و تحلیل خواهد کرد و درباره همه اقدامات که در مورد موضوع شماره 1 (5 مسأله) باید انجام شود، با ایران مذاکره خواهد کرد.

6ـ آژانس اجرای اقدام (یا اقدامات) مربوط به یکی از مسایل موضوع شماره 1 را طبق رویکرد موضوع به موضوع درخواست خواهد نمود.

در گزارش نمایندگی ایران در آژانس که برای آگاهی افکارعمومی منتشر شده، آمده است: 'به رغم توافقی که در وین حاصل شد و حتی برخلاف متن آژانس، گروه اعزامی این نهاد، براساس دستور مدیرکل خواستار دسترسی به پارچین شد'.

در این گزارش یادآوری شده که پارچین در سال 2005 دو بار توسط آژانس بازدید شده است و متعاقب آن، معاون سابق مدیرکل اعلام داشت که موضوع خاتمه یافت و بخشی از تاریخ خواهد شد و مدیرکل سابق آن را به شورای حکام گزارش نمود.

نمایندگی ایران در آژانس خاطرنشان کرده است: با توجه به این واقعیت که پارچین یک سایت نظامی است دسترسی به آن فرآیندی زمان بر است و به طور مکرر نمی توان اجازه داد. در پرتو این سابقه و براساس اینکه از آژانس خواسته شده است همه مسائل مربوطه مانند آزمایشات هیدرو دینامیک را با هم جمع نماید، متعاقبا یکبار دیگر اجازه دسترسی داده خواهد شد. این فرآیند می تواند بطور واضح زمانی که توافق بر روی مدالیته حاصل شود، شروع گردد'.

در ادامه گزارش نمایندگی ایران در آژانس آمده است: 'به رغم این واقعیت که مدالیته نهایی نشده بود اما ایران در راستای نشان دادن حسن نیت مبتنی بر همکاری فعال، تصمیم گرفت اظهارنامه اولیه خود را درخصوص ضمیمه گزارش مدیرکل ارائه نماید. این یکی از اقدامات مورد انتظار در پیش نویس مدالیته ارائه شده توسط آژانس بود'.

در این گزارش تصریح شده است: 'آژانس برای ارائه کلیه سوالات در خصوص موضوع شماره 1 (5 مسأله مربوطه) آماده نبود و تنها درخصوص پارچین و کارشناس خارجی سوال نمود. آژانس هیچ سند یا توضیحی در خصوص این سوالات ارائه نکرد'.

نکته مهمی که در بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران در آژانس به آن اشاره شده این است که 'ایران مجددا آمادگی خود را برای اتخاذ اقدامات عملی شامل اجازه دسترسی درخصوص دو مسأله در موضوع شماره 1 یعنی توسعه چاشنی و ابتکار انفجار در سطح بالا برای حل وفصل این دو موضوع اعلام نمود اما گروه آژانس به دلیل دستور مدیرکل برای بازگشت به وین، نپذیرفت.

با این حال هر دو طرف بحث فشرده ای درخصوص مدالیته برای کار در خصوص ادعاها داشتند، توافقات در بخش های زیادی حاصل شد اما به دلیل بازگشت برنامه ریزی شده تیم به وین و کمبود وقت، متن نهایی نشد'.

در پایان بیانیه مطبوعاتی نمایندگی ایران در آژانس توصیه ای هم به اعضای شورای حکام شده و آمده است: 'جمهوری اسلامی ایران قبلا تصمیم خود را برای کار با آژانس به طریقی حرفه ای برای حل و فصل ادعاهای باقیمانده با هدف اینکه به افکار عمومی جهان ثابت شود، فعالیت های هسته ای تهران صرفا برای اهداف صلح آمیز است، اتخاذ نموده است.

بنابراین از کلیه کشورهای عضو انتظار می رود که از این فرآیند حمایت نمایند و از هرگونه اقدامی که باعث تضعیف فضایی که برای پیگیری یک نتیجه موفقیت آمیز مورد نیاز است، اجتناب نمایند'.

** ارزیابی سلطانیه از نشست شورای حکام

سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در خصوص ارزیابی اش از نشست شورای حکام به خبرنگار ایرنا در وین گفت: نشست شورای حکام آژانس شاهد شکست 'دیپلماسی آمریکا' در مقابل 'دیپلماسی ایران' بود.

سلطانیه با اشاره به رایزنی های آمریکا طی دو ماه گذشته برای صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام، افزود: عدم صدور قطعنامه در این نشست و صدور بیانیه شش کشور که بر تعامل و همکاری ایران با آژانس تاکید دارد، به معنای شکست دیپلماسی آمریکا در مقابل دیپلماسی ایران است.

وی با اشاره به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران و برگزاری دو دور مذاکرات ایران و آژانس در تهران تصریح کرد که ایران به تعامل خود با آژانس ادامه خواهد داد.

سلطانیه همچنین با اشاره به حمایت جنبش عدم تعهد از برنامه هسته ای ایران در شورای حکام تصریح کرد: بیانیه جنبش عدم تعهد که بیش از 100 کشور جهان را نمایندگی می کند در حمایت از برنامه هسته ای ایران به عنوان یک سند مهم در تاریخ آژانس ثبت خواهد شد.

سفیر ایران در آژانس یادآور شد که جنبش عدم تعهد در این بیانیه ضمن حمایت از روند مذاکرات ایران و آژانس تاکید کرده است که موضوع هسته ای ایران باید موضوعی عادی شود.

سلطانیه همچنین با اشاره به محکومیت ترور دانشمندان هسته ای ایران توسط جنبش عدم تعهد خبر داد که خانواده های شهدای هسته ای ایران به این سبب از اعضای این جنبش تشکر و قدردانی کرده اند.

سفیر ایران در ادامه گفت که در نشست شورای حکام ، تهدید رژیم صهیونیستی مبنی بر حمله به تاسیسات هسته ای را نقض قطعنامه آژانس دانسته و از این نهاد بین المللی خواسته است که سکوت خود را در قبال این رژیم بشکند.

وی با اشاره به قطعنامه 533 که توسط کنفرانس عمومی آژانس در سال 1990 تصویب شد مبنی بر اینکه 'هرگونه حمله یا تهدید علیه تاسیسات هسته ای با مقاصد صلح آمیز نقض اصول منشور ملل متحد، حقوق بین الملل و اساسنامه آژانس است' ، گفت: جهان امروزه شاهد است که رژیم صهیونیستی مکررا تهدید به حمله علیه تاسیسات هسته ای می کند که بصورت کاملا واضحی نقض قطعنامه مذکور است.

وی افزود: موضع اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه هرچه مایل است انجام خواهد داد، این فرضیه را ثابت می کند که آن رژیم تمام تعهدات بین المللی را به چالش کشانده و درخواستهای متحدینش از جمله ایالات متحده را نادیده گرفته و بدانها بی توجهی می کند.

سلطانیه تصریح کرد: سکوت اعضای آژانس به ویژه شورای حکام و در قبال رژیم صهیونیستی، اعتبار آژانس را خدشه دار می کند.

سفیر ایران همچنین ادعای خبرگزاری آمریکایی آسوشیتد پرس مبنی بر اقدام ایران برای پاکسازی سایت نظامی پارچین از آثار آزمایش‌های هسته‌ای را 'مضحک و کودکانه' توصیف کرد.

گفتنی است آسوشیتد پرس یک روز قبل از بررسی موضوع ایران در شورای حکام و برای تاثیر گذاری بر اعضای این شورا دست به یک خبرسازی زد و مدعی شد که وجود کامیون ها در منطقه پارچین ممکن است نشانه تلاش ایران برای پاکسازی و از بین بردن آثار آزمایش‌های هسته‌ای در این منطقه باشد!.

در پی طرح این ادعا ، دیپلمات ها در وین تاکید کردند که این اظهارنظر 'به لحاظ فنی خنده دار' است.

این دیپلمات ها در گفت و گو با ایرنا خاطرنشان کردند که ماهواره ها بطور دائم در حال تصویربرداری از پارچین هستند و هرگونه تغییری را رصد می کنند و فعالیت هسته ای به گونه ای است که نمونه ذرات آن تا ده ها سال باقی می ماند و به هیچ وجه قابل محو کردن نیست.

ایران پیش از این دو بار اجازه بازرسی آژانس از پارچین را داده اما هرگز نشانه ای از فعالیت های هسته ای نظامی در آن دیده نشده است.

اروپام 1344**1415



:: برچسب‌ها: کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 492
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مدلسی در حاشیه جشن سالروز روز زن كه با حضور عبدالعزیز بوتفلیقه رییس جمهوری الجزایر برگزار شد گفت: در جریان گفت و گو با مقات لیبیایی نحوه كمك به لیبی در زمینه تشكیل ارتش و پلیس را مورد بحث و بررسی قرار دادیم.

وزیر كشور الجزایر افزود: در جریان گفت و گو با وزیر كشور لیبی مساله امنیت مرزها بین دو كشور مورد گفت و گو قرار گرفت. الجزایر و لیبی دارای مرز مشترك طولانی هستند.

مدلسی با اشاره به اینكه لیبی دارای امكاناتی برای گذر از مرحله انتقالی و الجزایر با توجه به امكانات خود به لیبی كمك خواهد كرد گفت: در این راستا مقامات الجزایر دیدارهایی از لیبی انجام خواهند داد.

وزیر كشور الجزایر در جریان دیدار خود از طرابلس گفته بود كه افراد خانواده قذافی كه شماری از آنها به الجزایر پناهنده شدند نمی توانند كوچكترین اقدامی علیه ملت لیبی انجام دهند.

عایشه قذافی دختر معمر قذافی ، دو برادرش محمد و هانیبال، مادرشان و شمار دیگری از افراد خانواده آنها در اواخر اوت گذشته (مرداد) به الجزایر پناهنده شدند.

مترجمام **1439**1609



:: برچسب‌ها: نیویورک , حیوانات , کنسرت ,
:: بازدید از این مطلب : 518
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

یکی از مشکلات اصلی در پیوند اعضا این است که بدن بیمار عضو پیوندی جدید را به عنوان یک جسم خارجی شناسایی کند و به آن حمله کند.

محققان می گویند اگر همراه با پیوند کلیه، به بیمار پیوندی سلول های بنیادی هم تزریق شود، نیاز او برای مصرف همیشگی دارو و دستکاری در سیستم ایمنی از بین خواهد رفت.

آزمایش های اولیه با این شیوه در بیمارستان های آمریکا بر تعدادی از بیماران با موفقیت انجام شده است.

نشریه علمی "ساینس ترنسلیشنال مدیسن"در مقاله ای توضیح داده چگونه این روش می تواند نیاز به مصرف داروی مادام العمر را برای جلوگیری از پس زدن کلیه پیوندی از بین ببرد.

محققان می گویند این شیوه می تواند "تاثیر جدی" بر علم پیوند در پزشکی داشته باشد.

یکی از مشکلات اصلی در پیوند اعضا این است که بدن بیمار عضو پیوندی جدید را یک جسم خارجی تشخیص می دهد و به آن حمله می کند.

برای مقابله با این مشکل بیماران مجبورند مادام العمر داروهایی قوی برای تضعیف سیستم ایمنی بدنشان مصرف کنند.

مصرف این داروها نیز مخاطرات خود را دارد؛ فشار خون را بالا می برد و باعث بیماری قند و عفونت های جدی می شود.

چالش ها

این تحقیق در دانشگاه لویسول و بیمارستان "نورثوسترن مموریال" در شهر شیکاگو و روی هشت بیمار انجام شده است.

عضو پیوندی متعلق به اهدا کننده های در قید حیات بوده که در عین حال از آنها سلول های بنیادی هم گرفته شده بود.

سیستم ایمنی بدن بیمار پیوندی نیز پیش از عمل با استفاده از شیمی درمانی و رادیوتراپی تضعیف شده بود.

پیوند انجام شد و چند روز بعد از آن سلولهای بنیادی به بیماران تزریق شد.

ایده اصلی این است که با این کار سیستم ایمنی تازه ای ایجاد شود که دیگر عضو پیوندی را به عنوان جسم خارجی شناسایی نکند.

اگر چه بیماران در ابتدا برای تضعیف سیستم ایمنی خود دارو دریافت کردند اما هدف محققان این بود که تدریجا این دارو را کم و نهایتا حذف کنند.

۵ نفر از ۸ بیماری که این شیوه پیوند را انجام داده بودند ظرف یکسال از مصرف دارو بی نیاز شده اند.

یکی از این بیماران لیندسی پورتر ۴۷ ساله از شیکاگوست که می گوید: " من درباره مشکلات جدی بیماران پیوندی شنیده ام و این که من اینقدر احساس سلامتی می کنم برایم فرای واقعیت است."

دکتر ژوزف لونتال، دستیار جراحی در دانشگاه نورث وسترن می گوید" نتایج اولیه از این تحقیق که هنوز ادامه دارد خیلی هیجان انگیز است و می تواند تاثیری جدی بر آینده علم پیوند عضو داشته باشد."

به گفته وی این تکنیک می تواند زندگی تمام کسانی را که عضو پیوندی دارند بهبود ببخشد.

اگرچه سلول های بنیادی اهدا کنندگان پیش از این هم مورد استفاده قرار گرفته بودند اما این اولین بار است که این سلول ها برای پیوند هایی غیر تطبیقی به کار رفته اند.

در پیوندهای غیر تطبیقی اهدا کننده و بیمار خویشاوند نیستند و سیستم ایمنی مشابهی ندارند.



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو , هاوایی , سنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 584
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
نیروی هوایی افغانستان

وزارت دفاع ادعای سهم داشتن نیروی هوایی در انتقال مواد مخدر را تکذیب کرده است

وزارت دفاع افغانستان گزارشها در مورد دست داشتن نیروی هوایی این کشور (AAF) در تجارت مواد مخدر و اسلحه را بی اساس خوانده است.

وال استریت ژورنال، در گزارشی به نقل از منابع "معتبر" افغانستان نوشته که از هواپیماهای مربوط به نیروی هوایی برای انتقال مواد مخدر و اسلحه غیرقانونی در نقاط مختلف افغانستان استفاده شده است.

در این گزارش همچنین آمده که نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان، سرگرم تحقیق در مورد این مسئله هستند.

اما ژنرال ظاهر عظیمی، سخنگوی وزارت دفاع افغانستان به بی بی سی گفت: "این گزارش کاملا بی اساس است."

وهاب وردک، فرمانده عمومی نیروی هوایی افغانستان نیز این ادعا را رد کرده است.

آقای وردک گفت: "وظیفه نیروی هوایی افغانستان، نقل و انتقال ارتش ملی و تجهیزات مورد نیاز آنها است، نه انتقال مواد مخدر و اسلحه غیرقانونی."

او افزود: "من در ظرف یک سالی که در این پست کار می کنم، این مسئولیت را برعهده می گیرم که این گونه مواد (با استفاده از نیروی هوایی) انتقال نیافته است. اگر کسی ادعا می کند، اسناد نشان بدهد."

نیروی هوایی افغانستان، عمدتا با کمک مالی آمریکا احیا شد.

آمریکا برای کمک به آموزش و تجهیز نیروهای امنیتی افغانستان، نزدیک به دوازده میلیارد دلار را در سالهای گذشته مصرف کرده است.

براساس گزارشها، قرار است تقریبا همین مقدار پول، تا سپتامبر سال ۲۰۱۲ در زمینه آموزش و تجهیز نیروهای امنیتی افغانستان مصرف شود.

افغانستان تقریبا نود درصد تریاک جهان را تولید می کند و دپلماتهای غربی عمدتا تجارت مواد مخدر در افغانستان را دلیل تضعیف توسعه اقتصادی این کشور می دانند.

پژوهشگران می گویند، بخش عمده پول ناشی از تجارت مواد مخدر در افغانستان، به جیب شورشیان مسلح وفادار به گروه طالبان می ریزد و از این پول، دوباره برای مبارزه با نیروهای ناتو و دولت افغانستان استفاده می شود.

با وجود مصرف پولهای هنگفت برای کاهش کشت و تولید مواد مخدر در افغانستان، این تجارت کاهش چشمگیری نداشته است و مقامات افغان می گویند، با بلند رفتن قیمت مواد مخدر در بازارهای بین المللی، بیم آن می رود که کشت خشخاش در افغانستان در سال آینده خورشیدی، بیش از این افزایش یابد.



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری , کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 541
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، 'مجید نامجو' در نشست خبری كه امروز پنجشنبه و در حاشیه دیدار با 'كریم افتان' وزیر برق عراق برگزارشد، افزود: در حال حاضر ظرفیت صادرات یك هزار و 200مگاوات برق به كشور عراق وجود دارد.

وی همچنین در خصوص مطالبات ایران از این كشور گفت: رقم مطالبات ایران از كشور عراق بابت صادرات برق حدود 500 میلیون دلار است و روشهای گوناگونی برای پرداخت این مطالبات طراحی شده است.

نامجو با اشاره به اینكه ماهانه حدود 50 میلیون دلار به حجم مطالبات ایران از طرف عراقی افزوده می شود، افزود: البته طرف عراقی بدهی خود را به ایران پرداخت می كند اما از نظر ما سرعت پرداخت این مطالبات كافی نیست.

وزیر نیرو اتصال خط كرخه –الاماره و افزایش یك هزار و200 مگاواتی برق از ایران به عراق را از ثمرات نشستها و دیدارهای خود با وزرای برق عراق ذكر كرد و خاطرنشان كرد: عراق نقش سازنده ای برای به ثمر نشستن ایده ایران برای صادرات برق به سوریه و لبنان داشته است.

نامجو با اشاره به ظرفیت ها و قابلیت های صنعت برق ایران برای حضور در بازار برق عراق گفت: دانش فنی صنعت برق كشورمان فرصتی به شمار می رود و حضور وزیر برق عراق در ایران می تواند منجر به توسعه روابط دو طرف در این زمینه شود.

به گفته وزیر نیرو در حال حاضر از چند طریق در كشور عراق نیروگاه هایی احداث می شود كه از جمله آن می توان به حضور شركتها و پیمانكاران ایرانی اشاره كرد.

وی ادامه داد: علاوه بر این عراق قطعات و تجهیزات نیروگاههایی را خریداری كرده است كه شركتهای ایرانی می توانند این تجهیزات را نصب كنند و طرف عراقی هم موافقت خود را در این زمینه اعلام كرده است.

نامجو خاطرنشان كرد:هر دو واحد نیروگاه صدر مورد آزمایش قرار گرفته و تحویل طرف عراقی شده و احداث نیروگاه حیدریه در نجف اشرف هم برنامه ریزی شده است.

همچنین در این نشست،'كریم افتان' وزیر برق عراق افزایش ارتباط شبكه برق دو كشور،افزایش واردات برق از ایران و اینكه كلیه مسائل مربوط به شبكه های برق دو طرف به صورت تضامنی باشد را از محورهای مذاكرات دو طرف ذكركرد.

وی ادامه داد: مسئله دوم مورد بحث بین طرفین مطالبات ایران از بابت صادرات برق است و از ایران به خاطر صبر و حوصله ای كه در این باره داشته است تشكر می كنیم.

وزیر برق عراق با بیان اینكه عراق برق مورد نیاز خود را از روشها و طرق مختلفی تامین می كند گفت: عراق به خطوط انتقال برق هشت كشور عربی به تركیه متصل است و بخشی از برق مورد نیاز خود را از این طریق تامین می كند.

كریم افتان اضافه كرد: این خط از سال1970 در منطقه احداث شده است و عراق 350 مگاوات برق از این خط دریافت می كند.

به گفته وزیر برق عراق همچنین 150 مگاوات برق مورد نیاز عراق از طریق مصر تامین می شود و این علاوه بر خطوط انتقالی است كه بین ایران و عراق احداث شده است.

وی با بیان اینكه سال گذشته برق تولیدی عراق شش هزار مگاوات بود،افزود: این رقم در حال حاضر به 9 هزار مگاوات رسیده است.

به گفته وزیر برق عراق این كشور در برخی از مناطق با هفت تا 13 ساعت قطعی برق مواجه است كه البته در مناطق نزدیك به ایران قطعی برق كمتر است.

اقتصام**2021**1319



:: برچسب‌ها: گربه , جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 462
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : جمعه 19 اسفند 1390 | نظرات ()