نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا، كمیسیون مركزی انتخابات روسیه ساعت هفت بامداد دوشنبه (امروز) اعلام كرد: 'گنادی زوگانف' رهبر حزب كمونیست روسیه 1/17 درصد آرا را كسب كرده است.

بر پایه این گزارش، 'میخاییل پروخروف' سرمایه دار روس هم در حال حاضر با كسب 99/6 درصد پس از پوتین و زوگانف در مكان سوم قرار دارد.

'ولادیمیر ژیرینفسكی' رهبر حزب لیبرال دمكرات 37/6 درصد آرا و 'سرگئی میرونف' رهبر حزب 'روسیه عادل' هم 74/3 درصد آرا را كسب كردند.

در حال حاضر عملیات شمارش آرای ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روسیه در مناطق مختلف این كشور پهناور جریان دارد و پیش بینی می شود كه نتایج شمارش 99 درصد آرا ساعت 10 صبح امروز اعلام شود و بدیهی است كه تغییری در نتیجه انتخابات به وجود نمی آورد.

نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری روسیه سه روز آینده اعلام خواهد شد.

بر اساس گزارش كمیسیون مركزی انتخابات روسیه، 3/58 درصد افراد حائز شرایط رای دهی كه رقمی بیش از 109 میلیون نفر را تشكیل می دهد، در انتخابات ریاست جمهوری روسیه شركت كردند.

پوتین كه پیش از این در فاصله سال های 2000 تا 2008 میلادی دو بار سكان رهبری روسیه را بر عهده داشته و از آن زمان تاكنون نیز در سمت نخست وزیر این كشور مشغول فعالیت است، به رغم پیشتازی در انتخابات پیش رو نسبت به رقبای خود در صورت كسب كمتر از 50 درصد مجموع آرای ماخوذه مجبور بود در دور دوم رقابت كند.

به دستور شخص پوتین و در راستای برطرف كردن هر گونه شك و شبهه در خصوص تخلفات احتمالی در تمامی 96 هزار شعبه اخذ رای سراسر روسیه دوربین های مداربسته نصب شده بود و روسای شعبه ها موظف بودند برای شفافیت رای گیری هر یكی از برگه های اخذ رای را مقابل دوربین بگیرند.

بر اساس ثبت الكترونیكی كمیسیون مركزی انتخابات در مجموع 110 میلیون نفر از جمعیت حدود 142 میلیون نفری روسیه واجد شرایط شركت در پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این كشور بودند كه از این تعداد یك میلیون و 813 هزار نفر در خارج از این كشور مقیم هستند.

مطابق اعلام كمیسیون مركزی انتخابات روسیه در پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این كشور در سال 2008 میلادی كه به پیروزی دمیتری مدودیف رییس جمهوری فعلی این كشور منجر شد، 7/69 درصد واجدین شرایط شركت كردند.

بنا به گزارش كمیسیون مركزی انتخابات روسیه حدود 700 ناظر از مجمع پارلمانی شورای اروپا، سازمان امنیت و همكاری اروپا، مجمع پارلمانی جامعه همسود و چند سازمان بین المللی دیگر برای نظارت بر برگزاری ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به روسیه دعوت شدند.

اروپام/2242**518 ** 1574



:: برچسب‌ها: عکس ها , سان , پرندگان ,
:: بازدید از این مطلب : 541
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

قیام الدین کشاف، رئیس شورای علمای افغانستان و سخنگوی شورای عالی صلح، از افراد با نفوذ مذهبی شمرده می شود

تاکید شورای علمای افغانستان در مورد تفکیک جنیستی در محلات آموزشی و دفاتر، با واکنش منفی نهادهای مدنی و سیاسی مواجه شده است.

این شورا روز جمعه، ۱۲ حوت/اسفند، با صدور اعلامیه‌ای بر جدایی دختران و زنان در محلات کار و تحصیل و همچنین اجتناب از سفر بدون محرم شرعی تاکید کرده است.

اعضای شورای علما در دیداری با حامد کرزی، رئیس جمهور افغانستان این اعلامیه خود را به او ارائه کردند و آقای کرزی آن را در این دیدار "جامع" خواند و بر "مدیریت، دانش و حراست" علما در مورد مسائل دینی تاکید کرد.

اما مواد این اعلامیه و تایید آن از جانب حامد کرزی، واکنش‌های گوناگونی را در میان سیاستمداران منتقد و جامعه مدنی افغانستان برانگیخته است.

شورای علما در دو ماده از قطعنامه پنج ماده‌ای خود به محکومیت بی‌حرمتی به قرآن در پایگاه بگرام، در شمال کابل و انتقال مدیریت بازداشتگاه این پایگاه به دولت افغانستان تاکید کرده است. در این بازداشتگاه زندانیان طالبان و گروه القاعده نگهداری می‌شوند.

دو ماده دیگر این قطعنامه به موضوع مصالحه با گروه طالبان و حزب اسلامی و حمایت از گفت‌وگو با این دو گروه اختصاص یافته است. این شورا از "سران طالبان، حزب اسلامی و تمام گروه‌های مخالف مصرانه" خواسته که در یک "روند افغانی" با دولت افغانستان مصالحه کنند.

'مرد اصل و زن فرع'

آقای بهزاد گفت که برخی از محافل خاص که "منافع خود را در ترویج اندیشه‌های طالبانی می‌دانند" در پی حاکم کردن "اسلام طالبانی" در افغانستان هستند

اما ماده اصلی قطعنامه شورای علما که شامل نیمی از این قطعنامه سه صفحه‌ای می‌شود، در باره مسائل زنان از دیدگاه شریعت اسلامی است و در آن با استناد به آیه‌های اول و سی و چهارم سوره نسا نوشته شده که "در خلقت بشر مرد اصل و زن فرع می‌باشد و نیز قوامیت از آن رجال است".

موارد اصلی که شورای علما در این قطعنامه بر آنها به عنوان بخشی از "وجایب و مکلفیت‌های" زنان و دختران تاکید کرده، اجتناب آنها از "اختلاط با مردان بیگانه در عرصه‌های مختلف اجتماعی، مانند تحصیل، بازار، دفاتر و سایر شئون زندگی" و همچنین "اجتناب از سفر بدون محرم شرعی" است.

احمد بهزاد، عضو مجلس و از منتقدان حکومت حامد کرزی مواد این اعلامیه شورای اعلامیه را مغایر قانون اساسی دانسته و گفته است که برخی از محافل خاص که "منافع خود را در ترویج اندیشه‌های طالبانی می‌دانند" در پی حاکم کردن "اسلام طالبانی" در افغانستان هستند.

به نظر آقای بهزاد، موضوع محدود شدن فعالیت‌های زنان، در پی برانگیخته شدن افکار عمومی نسبت به بی‌حرمتی به قرآن در پایگاه نظامی بگرام در شمال کابل مطرح شده و این موضوع بیانگر تلاش برای سوءاستفاده از احساسات مردم در راستای اهداف سیاسی است.

'نگرانی'

کوفی: "برای ما طالبان خود یک نگرانی است و تفکر طالبان نگرانی دیگر"

فوزیه کوفی عضو مجلس و از فعالان حقوق زن گفته است که مصوبه شورای علما جایگاه قانونی ندارد و "اصلا عملی نیست". او از این شورا به عنوان نهادی نام برد که تلاش دارد خود را در همه قضایا دخیل بداند، ولی به نظر او، تصامیم براساس قانون، در جایگاهی نیست که تصامیم آن قابل اجرا باشد.

خانم کوفی ضمن تاکید بر این که "برای ما طالبان، خود، یک نگرانی است و تفکر طالبان، نگرانی دیگر"، گفت: "طرح مسائل جنجال‌برانگیزی که چه کسی اصل است و که فرع، فکر می‌کنم که ترویج فرهنگ طالبان و زمینه‌سازی برای این است که برخی از گروه‌ها به قدرت و حاکمیت برسند."

برخی بر این نظر هستند که این قطعنامه برای ابراز حسن‌نیت دولت افغانستان نسبت به گفت‌وگو با گروه طالبان و زمینه‌سازی برای مصالحه با این گروه صادر شده است و این مساله می‌تواند دیدگاه‌های طالبان را در سیاست‌های دولت وارد کند.

'جدی نگیرید'

این افراد که مایل نیستند در مورد این اعلامیه به طور رسمی اظهارنظر کنند، می‌گویند این گونه اعلامیه‌ها نباید جدی گرفته شود و به همین دلیل، دولت هم به این نوع اعلامیه‌ها در حد یک حرف رسانه‌ای ارزش می‌دهد و به دنبال اجرایی شدن آن نیست.

شماری از فعالان حقوق بشری و مدنی هم به همین باور هستند و گفته‌اند که نگرانی زیادی نسبت به صدور قطعنامه تازه شورای علما ندارند. محمد نعیم نظری، رئیس اجرایی شبکه جامعه مدنی و حقوق بشر یکی از آنها است. به نظر او، قیام الدین کشاف، رئیس شورای علما، خود هم طرفدار محدودیت آزادی زنان نیست.

نعیم نظری، فعال حقوق بشر

"پیش از این دیدگاههای متفاوتی (در مورد مسائل زنان) از رئیس شورای علما، آقای کشاف در کلیپهای مختلف تلویزیونی دیده ایم و ایشان حمایت بسیار گسترده خود را از تامین حق زن ابراز کرده. در همین شب و روزها هم این کلیپها به مناسبت هشتم مارچ (روز جهانی زن) پخش می شوند"

آقای نظری گفت: "پیش از این دیدگاه‌های متفاوتی (در مورد مسائل زنان) از رئیس شورای علما، آقای کشاف در کلیپ‌های مختلف تلویزیونی دیده‌ایم و ایشان حمایت بسیار گسترده خود را از تامین حق زن ابراز کرده است. در همین شب و روزها هم این کلیپ‌ها به مناسبت هشتم مارچ (روز جهانی زن) پخش می‌شوند."

یک مقام دفتر حامد کرزی به بی‌بی‌سی گفته است که این قطعنامه براساس تصمیم شورای علما ترتیب شده و حکومت در آن نقشی ندارد. این مقام، که خواست نامش ذکر نشود، از ارائه توضیح بیشتر در این مورد خودداری کرد.

پیش از این وزارت اطلاعات و فرهنگ نیز بر رعات حجاب کامل زنان گوینده در تلویزیون‌های خصوصی و خودداری آنها از آرایش غلیظ تاکید کرده است.

با این همه، شورای علما در ادامه اعلامیه خود افزوده است که در فقه اسلامی "وجایب" دیگری هم در مورد زنان به طور مفصل آمده است که "در وقت ضرورت به آنها مراجعه خواهد شد".

در بخش‌هایی از این اعلامیه بر مبارزه با خشونت با زنان، ازدواج‌های زیر سن و حق انتخاب همسر به وسیله دختران و همچنین حق زنان و دختران در موضوع ارث تاکید شده است.

شورای علما از دولت خواسته است که با عاملان خشونت با زنان برخورد جدی داشته باشد.



:: برچسب‌ها: سرگرمی , مرخصی , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 547
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
انتخابات مجلس نهم

در کشورهایی مانند ایران، نه تصاویر حضور مردم در پای صندوق های رأی و نه نتایج رسمی شمارش آرا، اطلاعات مهمی را در مورد نحوه برگزاری انتخابات به دست نمی‌دهند

در پی برگزاری انتخابات مجلس نهم، رسانه های حکومتی ایران از حضور انبوه مردم در پای صندوق های رای خبر داده اند. عده ای از ناظران مسائل ایران با استناد به گزارش های این منابع، میزان حضور مردم در انتخابات را نشان دهنده پیروزی حکومت و شکست فراخوان های اپوزیسیون برای تحریم انتخابات دانسته اند.

تردیدی وجود ندارد که بررسی میزان تأثیر تحریم انتخابات توسط مخالفان و منتقدان حکومت و به طور کلی، میزان شرکت مردم در رای گیری مجلس نهم، در فهم معادلات قدرت سیاسی در ایران امروز بسیار تعیین کننده خواهد بود. اما آنچه محل تردید به نظر می رسد، استناد به اطلاعات منتشر شده از سوی رسانه های حکومتی برای قضاوت در مورد میزان مشارکت انتخاباتی در ایران و کشورهای مشابه است.

رای گیری اخیر، نخستین رأی گیری پس از انتخاباتی بوده که طی آن، جمهوری اسلامی ایران در معرض اتهام تخلف گسترده در انتخابات قرار گرفته است. انتخاباتی که حتی اگر تمام ادعاهای اپوزیسیون در مورد آن را یکسره بی اساس بدانیم، طبق آمار رسمی دولت، در آن میزان مشارکت در ۱۲۶ حوزه از ۳۶۸ حوزه انتخابی کشور بین ۹۵ تا ۱۲۷ درصد بوده که پذیرش آن به لحاظ منطق ریاضی آسان نیست.

با چنین پس زمینه ای، احتمالا در نخستین رأی گیری پس از خرداد ۱۳۸۸، حکومت ایران برای رد ادعاهای اپوزیسیون از خود، به چیزی فراتر از انتشار آمار رسمی در مورد مشارکت انتخاباتی شهروندان نیاز داشته است. این حکومت برای رفع اتهام دست بردن در آرای مردم ناچار بود – حتی اگر معتقد به برگزاری انتخابات آزاد یا رقابتی نیست – حداقلی از شفافیت را در روز ۱۲ اسفند به نمایش بگذارد.

"به لحاظ رسانه ای، حضور تنها ۵ میلیون نفر در پای صندوق های رای هم برای پر کردن چند هزار حوزه کافی است، که اگر از هر کدام تنها دو دقیقه گزارش هم پخش شود، شبکه های تلویزیونی می توانند تا چند روز متوالی از 'حضور گسترده انتخاباتی' گزارش های غیر تکراری تهیه کنند"

با این وجود در ۱۲ اسفند، حضور محدود خبرنگاران خارجی برای پوشش انتخابات، که در گذشته معمول بود، دچار محدودیت های جدید شد. آن طور که روایت های برخی از خبرنگاران نشریات بین المللی نشان می دهد، مقام های ایرانی در روز انتخابات، این خبرنگاران را با اتوبوس به سر صندوق های مشخصی برده و به آنها امکان مشاهده صندوق های دیگر را نداده اند.

همزمان، از سویی نشریات داخل ایران زیر فشار حکومت قرار گرفتند که سلامت انتخابات را زیر سوال نبرند، و از سوی دیگر، میزان اندک نظارت غیرمتمرکز بر انتخابات نیز که در گذشته وجود داشت، محدودتر شد. فرآیندی که در روز انتخابات با اطلاعیه هیات مرکزی نظارت شورای نگهبان مبنی بر اینکه "هیچ شخص یا مجموعه ای" حق "دخالت در امر نظارت بر انتخابات" را ندارد، مورد تأکید قرار گرفت.

این در حالی است که با انتشار نخستین نتایج رسمی انتخابات از سوی دولت ایران، تناقض های عددی بسیاری در این نتایج مشاهده شد. بررسی دقیق تر اتهامات تخلف در انتخابات اخیر به گزارش جداگانه ای نیاز دارد. اما به طور کلی می توان گفت که وجود برخی حوزه های دارای ۱۰۰ درصد رأی دهنده، انتشار آمار متناقض در مورد واجدین شرایط رأی دادن (تا حدی که میان آمار منتشر شده دولتی در مورد تعداد واجدین شرایط در برخی استان ها صدها هزار تفاوت وجود دارد) و طرح اتهام تخلف از قانون انتخابات (تا حدی که پروین احمدی نژاد خواهر رئیس جمهور هم مدعی تخلف علیه خود شده است) از جمله اتهاماتی هستند که تاکنون در این زمینه مطرح شده اند.

البته شاید تمام این اتهامات، به اندازه موضع گیری های انتخاباتی آیت الله خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی پیش از ۱۲ اسفند خبرساز نبوده اند. آقای خامنه ای حدود دو ماه پیش به صراحت اعلام کرد: "با تجربه ای که از رفتار مردم و اعتمادی که به لطف الهی دارم، پیش بینی می کنم به فضل الهی حضور مردم در این انتخابات یک حضور دشمن شکن خواهد بود."از همان زمان طرح این سخنان توسط آقای خامنه ای، که حکومت ایران، بی تردید در آینده از افزایش مشارکت مردم در انتخابات مجلس نهم خبر خواهد داد. رهبر ایران دو روز پیش از انتخابات هم با بی اثر دانستن تحریم انتخابات تکرار کرد: "آنى که من احساس می کنم و از لطف الهى احتمال قوى می دهم که این جور بشود، این است که ملت ایران در روز جمعه‌اى که مى‌آید، یک سیلى سخت‌تر به چهره‌ استکبار خواهد زد."

"پیش بینی های رهبر جمهوری اسلامی در مورد مشارکت بالای انتخاباتی به این تصور دامن می زد که مقام های حکومتی ایران، در ارتباط با نتایج رأی گیری ۱۲ اسفند بیش از یک گزینه را پیش روی خود ندارند: اعلام حضور گسترده مردم در پای صندوق های رأی؛ که عملا همان چیزی بود که اعلام شد"

بیان این سخنان، پرسشی مشخص را در ذهن ناظران ایجاد می کرد: در صورتی که میزان واقعی مشارکت در انتخابات باعث بی اعتبار شدن سخنان آیت الله خامنه ای می شد، آیا مریدان، مقلدان و کارگزارانش به لحاظ سیاسی، امنیتی و مذهبی مجاز می بودند که برای جلوگیری از این واقعه در انتخابات دخالت "نکنند"؟

به عبارت دیگر سخنان رهبر جمهوری اسلامی به این تصور دامن می زد که مقام های حکومتی ایران، در ارتباط با نتایج رأی گیری ۱۲ اسفند بیش از یک گزینه را پیش روی خود ندارند: اعلام حضور گسترده مردم در پای صندوق های رأی؛ که عملا همان کاری بود که صورت گرفت.

بخش مهمی از پاسخ حکومت ایران به مجموعه ابهامات مطرح در مورد انتخابات، از زاویه استناد به گزارش ها و تصاویر مربوط به روز رای گیری صورت گرفته است. رسانه های منسوب به حکومت ایران در روز ۱۲ اسفند و پیش از آن، فیلم ها و تصاویر بسیاری را از حضور گسترده مردم در محل های رأی گیری به نمایش گذاشته و از مخالفان خود پرسیده اند که چگونه می توانند چنین شواهد مشخصی را انکار کنند؟

البته در روزهای اخیر ده ها عکس و ویدیوی متفاوت هم توسط شهروند-‌‌خبرنگاران منتشر شده که نشان دهنده حوزه های رأی گیری خالی از جمعیت هستند و روایت دیگری را از میزان مشارکت ایرانیان در انتخابات ۱۲ اسفند ارائه می کنند. اما حتی با صرف نظر کردن از گزارش های متفاوت در مورد میزان حضور مردم در پای صندوق های رأی، به نظر می رسد مهمترین واقعیتی که از گزارش های کانال های تلویزیونی ایران در روز ۱۲ اسفند می‌توان دریافت، موفقیت حرفه ای تهیه کنندگان این گزارش هاست و نه اندازه موفقیت حکومت در جلب مشارکت مردم در انتخابات.

در ایران، قطعا اکثریت قریب به اتفاق مدافعان حکومت و بخشی از افراد بی تفاوت نسبت به مسائل سیاسی (به ویژه در مناطق کم جمعیت و محروم کشور که یک نماینده مجلس، تنها راه دسترسی ساکنان بومی به حکومت مرکزی برای بیان مطالبات محلی است) در انتخابات شرکت می کنند. مجموع این شرکت کنندگان، بعید است در هیچ حالتی از ۱۵ الی ۲۰ میلیون جمعیت ایران کمتر باشد که حتی در صورت عدم مشارکت اکثریت بزرگ ایرانیان در انتخابات هم، تصاویر آنها برای تغذیه رسانه های حامی حکومت کافی خواهد بود. به لحاظ رسانه ای، می توان گفت حتی اگر روزی فرا برسد که تعداد کل شرکت کنندگان در انتخابات تنها ۵ میلیون نفر باشد هم، این تعداد احتمالا برای به تصور کشیدن نمایش های پرشور تلویزیونی در مورد "حضور گسترده" در پای صندوق های رأی کفایت می کند: این تعداد برای پر کردن چند هزار حوزه کافی است، که اگر از هر کدام تنها دو دقیقه گزارش هم پخش شود، شبکه های تلویزیونی می توانند تا چند روز متوالی از حضور گسترده انتخاباتی گزارش های "غیر تکراری" تهیه کنند.

"برای تحلیل مشارکت انتخاباتی در کشورهایی چون ایران، در درجه اول باید به دنبال شواهدی در خصوص میزان شفافیت انتخابات بود؛ شواهدی که در غیاب آنها استناد به هر گونه گزارش، آمار یا ادعای منتشر شده از جانب دستگاه حکومتی، غیر علمی است"

با توجه به چنین شواهدی است که به نظر می رسد در کشورهایی مانند ایران، نه تصاویر حضور مردم در پای صندوق های رأی و نه آمار دستگاه های دولتی در مورد نتایج انتخابات، از ارزش تحلیلی زیادی برای قضاوت راجع به نحوه برگزاری انتخابات برخوردار نیستند.

برای تحلیل مشارکت انتخاباتی در کشورهایی از این نوع، در درجه اول باید به دنبال شواهدی در خصوص میزان "شفافیت" انتخابات بود؛ شواهدی که در غیاب آنها استناد به هر گونه گزارش، آمار یا ادعای منتشر شده از جانب دستگاه حکومتی، غیر علمی است.



:: برچسب‌ها: هندوستان , جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 508
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
اوباما

آقای اوباما می گوید که سیاست ایجاد توازن قوا در برابر ایران اتمی را در پیش نخواهد گرفت

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا به رهبران ایران هشدار داد که برای جلوگیری از دسترسی ایران به سلاح هسته ای، در مورد توسل به زور تردید نخواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا ضمن سخنانی در اجلاس کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل، آیپک، همچنین گفت که اسرائیل همیشه این حق را دارد که در مورد تدابیر امنیتی خود راسا تصمیم بگیرد.

پیشتر شیمون پرز، رئیس جمهوری اسرائیل در این جلسه گفته بود که ایران برای تمام جهان خطرناک است.

آقای اوباما در سخنان امروز خود گفت: "در چند هفته گذشته لفاظی در مورد جنگ تنها قیمت نفت را بالا برده و فقط به سود دولت ایران تمام شده است، زیرا آنها برای تامین بودجه برنامه اتمی خود به درآمد نفت متکی هستند."

او با تأکید بر ضرورت تأمین امنیت اسرائیل، آمریکا و صلح و امنیت جهان، گفت: "حالا وقت این رجز خوانی ها نیست."

آقای اوباما با تاکید بر اینکه باید فرصت داد تا فشارهایی که علیه حکومت ایران اعمال می شود اثر کند، از اسرائیل خواست که فرصت بیشتری بدهد تا تحریم ها به انزوای بیشتر ایران منجرشود.

وی اظهار داشت: "امروز ایران منزوی است . دستگاه رهبری تحت فشار قرار گرفته و دچار شکاف شده است."

او افزود: "حالا وقت آن است که به نصیحت ماندگار تدی روزولت (رئیس جمهوری پیشین آمریکا) توجه کنیم که می گفت ملایم حرف بزن، ولی چماقی بزرگ همراه داشته باش."

باراک اوباما همچنین با اشاره به زمزمه هایی که اخیرا در مورد احتمال تن دادن آمریکا به اتمی شدن ایران و مسلح کردن کشورهای همسایه برای ایجاد توازن قوا مطرح شده است، گفت: "رهبران ایران باید بدانند که من چنین سیاستی ندارم. سیاست من جلوگیری از دستیابی ایران به جنگ افزار اتمی است. همانگونه که بارها در خلال ریاست جمهوری ام تصریح کرده ام هر گاه برای دفاع از آمریکا و منافعش ضروری بدانم، برای توسل به زور درنگ نخواهم کرد."

رئیس جمهوری ایالات متحده در ادامه سخنان خود، از "افتادن سلاح اتمی ایران به دست گروه های تروریستی" ابراز نگرانی کرد.

حدود دو هفته پیش بیش از ۳۰ سناتور آمریکایی قطعنامه ای را پیشنهاد دادند که در صورت دستیابی ایران به توانایی تولید سلاح اتمی، رئیس جمهوری آمریکا را از اتخاذ سیاست مهار (ایجاد توازن قوا با مسلح کردن همسایگان) منع می کند.

باراک اباما سپس در ادامه سخنان خود با اشاره به ریاکاری ایران در مورد سوریه که رژیم آن درحال فروپاشی است گفت:

" تازمانی که ایران به تعهدات خود عمل نکرده باشد، مشکل با ایران حل نخواهد شد، ولی من معتقدم که دیپلماسی توام با فشار هم چنان ممکن است موفق شود."



:: برچسب‌ها: آسمان ,
:: بازدید از این مطلب : 542
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
اشلی یانگ

اشلی یانگ با زدن دو گل نقش مهمی در پیروزی منچستریونایتد در زمین تاتنهام داشت

منچستریونایتد با برتری ۱-۳ بر تاتنهام فاصله خود را با منچسترسیتی در صدر جدول دوباره به ۲ امتیاز کاهش داد.

منچستریونایتد که امروز (جهارم مارس) در وایت هارت لین مهمان تاتنهام بود، نیمه نخست را علیرغم بازی هجومی و حملات پرتعداد میزبان، با گل دقیقه ۴۵ وین رونی به سود خود خاتمه داد.

تاتنهام نیمه دوم را نیز هجومی آغاز کرد اما دو گل (دقایق ۶۰ و ۶۹) از اشلی یانگ، بازیکن ملی پوش منچستریونایتد این تیم را ۳ بر صفر پیش انداخت. یانگ در بازی دوستانه هفته پیش مقابل هلند نیز برای انگلستان یک گل زده بود.

تلاش‌ تاتنهام برای جبران، تنها منجر به جبران یکی از گل‌ها شد. ویلیام دفو که از دقیقه ۸۰ جایگزین ساها شده بود، بر اثر پاس اشتباه رایان گیگز صاحب توپ شد و با یک شوت از بیرون محوطه جریمه، تنها گل تاتنهام در این بازی را به ثمر رساند.

منچستریونایتد با این پیروزی ۶۴ امتیازی شد و با دو امتیاز کمتر نسبت به منچسترسیتی، رقابت برای قهرمانی در این فصل لیگ برتر را فشرده نگه داشت.

پس از شکست ۲-۵ مقابل آرسنال در هفته گذشته، این دومین شکست سنگین تاتنهام از زمان بالا گرفتن گمانه‌زنی ها درباره سپردن سکان هدایت تیم ملی انگلستان به هری ردنپ است.

این شکست تغییری در جایگاه سومی این تیم در جدول ایجاد نکرد اما با پیروزی دیروز آرسنال فاصله دو تیم به ۴ امتیاز کاهش یافته است.

امروز دو بازی دیگر از هفته بیست و ششم لیگ برتر انگلستان برگزار شد.

تیم لندنی فولام در زمین خود ولورهمپتون را با ۵ گل بدرقه کرد و به سومین پیروزی پیاپی خود در سه هفته اخیر دست یافت. گل‌های فولام را پوگربنیاک (دقایق ۳۶، ۴۴، ۶۱) و دمپسی (دقایق ۵۶، ۸۳) به ثمر رساندند.

در بازی دیگر نیز در دارابی حساس شمال شرق انگلستان، نیوکاسل میزبان ساندرلند بود که این دیدار پربرخورد با نتیجه یک بر یک به پایان رسید. گل ساندرلند را نیکلاس بندتنر (دقیقه ۲۴) از روی نقطه پنالتی زد و امویابی نیز در دقیقه ۹۰ گل مساوی نیوکاسل را به ثمر رساند.

در جدول رده بندی نیوکاسل با ۴۴ امتیاز ششم، و ساندرلند نیز با ۳۴ امتیاز دوازدهم است.



:: برچسب‌ها: نیویورک , لندن , غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 576
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش روز یكشنبه ایرنا ، در گزارش پلیس تركیه آمده است یكصد كیلوگرم از این مواد منفجره پلاستكی و بقیه مواد منفجره شیمیایی بودند.

پلیس تركیه در گزارش خود اعلام كرد در درگیری با عناصر 'پ.ك.ك' درمدت مشابه ده ها تن از آنان را كشته و صدها تن را دستگیر كرده است كه 108 تن از دستگیر شدگان در اردوگاه های این گروه در كوه قندیل در شمال عراق آموزش های ویژه مواد منفجره را فرا گرفته بودند.

این گزارش اضافه می كند كه هم اكنون بیش از 150 تن از عناصر گروه 'پ.ك.ك' كه آموزش های مشابه را فرا گرفته اند در اردوگاه هایی در كوه قندبل بسر می برند.

پلیس تركیه اعلام كرد آموزش مواد منفجره در اردوگاه های 'پ.ك.ك 'در كوه قندیل بیش از چهار ماه به طول می كشد كه به صورت مخفیانه انجام می شود و نخستین حمله تروریستی این گروه در سال جاری میلادی در استانبول صورت گرفت .

در این حمله انفجاری از راه دور كه روز جمعه گذشته صورت گرفت ، مواد منفجره در یك موتورسیكلت در نزدیك مینی بوس حامل نیروهای پلیس در نزدیكی حزب حاكم عدالت و توسعه تركیه كارگذاشته شده بود .

در این انفجار 15 تن از نیروهای پلیس زخمی شدند.

خاورم ** 230



:: برچسب‌ها: عروسی , باند , دوچرخه ,
:: بازدید از این مطلب : 531
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
اوباما

آقای اوباما می گوید که سیاست ایجاد توازن قوا در برابر ایران اتمی را در پیش نخواهد گرفت

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا به رهبران ایران هشدار داده است که برای جلوگیری از دسترسی ایران به سلاح هسته ای، در مورد توسل به زور تردید نخواهد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا ضمن سخنانی در اجلاس کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل، آیپک، همچنین گفت که اسرائیل همیشه این حق را دارد که در مورد تدابیر امنیتی خود راسا تصمیم بگیرد.

پیشتر شیمون پرز، رئیس جمهوری اسرائیل در این جلسه گفته بود که ایران برای تمام جهان خطرناک است.

آقای اوباما در سخنان امروز خود گفت: "در چند هفته گذشته لفاظی در مورد جنگ تنها قیمت نفت را بالا برده و فقط به سود دولت ایران تمام شده است، زیرا آنها برای تامین بودجه برنامه اتمی خود به درآمد نفت متکی هستند."

او با تأکید بر ضرورت تأمین امنیت اسرائیل، آمریکا و صلح و امنیت جهان، گفت: "حالا وقت این رجز خوانی ها نیست."

آقای اوباما گفت که باید فرصت داد تا فشارهایی که علیه حکومت ایران اعمال می شود اثر کند.

او افزود: "حالا وقت آن است که به نصیحت ماندگار تدی روزولت (رئیس جمهوری پیشین آمریکا) توجه کنیم که می گفت ملایم حرف بزن، ولی چماقی بزرگ همراه داشته باش."

رئیس جمهوری آمریکا همچنین با اشاره به زمزمه هایی که اخیرا در مورد احتمال تن دادن آمریکا به اتمی شدن ایران و مسلح کردن کشورهای همسایه برای ایجاد توازن قوا مطرح شده است، گفت: "رهبران ایران باید بدانند که من چنین سیاستی ندارم. سیاست من جلوگیری از دستیابی ایران به جنگ افزار اتمی است. همانگونه که بارها در خلال ریاست جمهوری ام تصریح کرده ام هر گاه برای دفاع از آمریکا و منافعش ضروری بدانم، برای توسل به زور درنگ نخواهم کرد."

حدود دو هفته پیش بیش از ۳۰ سناتور آمریکایی قطعنامه ای را پیشنهاد دادند که در صورت دستیابی ایران به توانایی تولید سلاح اتمی، رئیس جمهوری آمریکا را از اتخاذ سیاست مهار (ایجاد توازن قوا با مسلح کردن همسایگان) منع می کند.



:: برچسب‌ها: مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 540
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا به نقل از منابع خبری محلی، این بمب گذاری در منطقه خیبر در دیره اسماعیل خان بوقوع پیوست و هدف تروریست ها سو قصد به جان عبدالغفور معاون پلیس دیره اسماعیل خان بوده است.

شبكه های خبری از تیراندازی های بسیاری پس از انفجار در محل حادثه خبر دادند.

این شبكه های خبری افزودند: عبدالغفور توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شده است.

تاكنون هیچ گروهی مسوولیت این حمله را به عهده نگرفته است.

مقامات محلی از شبه نظامیان طالبان به عنوان عاملین این حادثه نام می برند اما هنوز از سوی مرجع رسمی این خبر تایید نشده است.

آساق ** 1095 ** 1574



:: برچسب‌ها: خورشید , لا , به من ,
:: بازدید از این مطلب : 562
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

كمیته امداد امام خمینی(ره)، همزمان با آغازین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در 14 اسفند 1357 با حكم امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی در ایران آغاز به كار كرد. این روز درحقیقت تاسیس رسمی این نهاد مردمی بود چرا كه شكل گیری غیر رسمی این نهاد به سال های قبل از پیروزی انقلاب یعنی سال 1342 باز می گردد در آن روزها با توجه به اینكه انقلابیون زیادی در زندان های رژیم پهلوی به سر می بردند، امام تعدادی از یاران خویش را مامور رسیدگی به‌ خـانواده زندانیـان سیاسی و مبارزین كرده بود.

اقدامات حمایتی این افراد در زمان اوج ‎گیری انقلاب اسلامی یعنی سال های 1356 و 1357 كه مبارزات امت مسلمان سرعت و وسعت بیشتری یافته و اعتصاب ها همه جا را فرا گرفته بود‌، سیر صعودی یافت.

با پیروزی انقـلاب شكوهمند اسلامی و آغـاز فعالیت مجـدد بخش های اداری، اقتصادی و فرهنگی كشور، لـزوم حـمایت از نیازمندان در صـدر برنامه‎های نظام قرار گرفت و كمیته امداد امام‌ برای مدت نامحدود، به منظور تحقق بخشیدن به اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی ایران و در جهت حمایت محرومان و مستضعفان و خودكفا كردن آنان‌، شكل گرفت.

كمیته امداد، به عنوان نهادی انقلابی، از نوع مؤسسات غیرانتفاعی و عام المنفعه به حساب می آید كه مركز اصلی آن در تهران است و در تمامی نقاط ایران اعم از شهرها و روستاها و حتی خارج از كشور نیزشعب خاص خود را دارد.

شورای مركزی این نهاد مسئولیت كل كارها و امور را برعهده دارد و پس از رحلت امام خمینی(ره) تحت نظر مستقیم مقام معظم رهبری قرار دارد.

از فعالیت های كمیته امداد امام می توان به، ارائه خدمات فرهنگی كه شامل فراهم آوردن تسهیلات و امكانات لازم برای ادامه تحصیل دانشجویان، طلاب و دانش آموزان تحت پوشش این نهاد، یافتن محرومان و امداد به آنها در حدّ ضرورت، برای رفع محرومیت آنان، از طریق اعطای وام و ایجاد كار مناسب، اقدام در جهت رفع درد و رنج خانواده های نیازمند در مناطق مختلف كشور از طریق معالجه و كمك های آموزشی، درمانی و مالی و آمادگی نسبی برای جبران نارسایی هایی كه در مناطق مختلف كشور، در مقابله با مشكلات و حوادث وجود دارد، اشاره كرد.

با توجه به اینكه امام خمینی (ره) توجه ویژه ای به محرومان داشتند، درباره یاری به محرومان چنین می فرمودند: 'همین محرومین به مملكت خدمت كردند و قیام كردند و با دست همین طبقه این نهضت به این جا رسیده. این یك مطلبی است برای ما و برای هیچ كس پوشیده نیست كه آن طبقه ای كه این نهضت را به ثمر رساندند، آن طبقه محروم، از زن و مرد بود. این هایی كه در خیابان ها ریختند و با صدای اللّه اكبر و با مشت فشرده و با ایمان، اعتنا به قدرت های شیطانی نكردند، همین زن های محترم و مردهای عزیز محترم بودند كه از طبقه محروم در آن رژیم بودند. این ها هستند كه از این به بعد باز تكلیف دارند، یعنی همه تكلیف داریم'.

مقام معظم رهبری نیز در دیدار با مسؤولین كمیته امداد امام (ره)، امدادرسانی به نیازمندان را وظیفه اصلی و مهم كمیته امداد توصیف كردند و فرمودند: 'الآن مسأله فقر زدایی در كشور مطرح است؛ من از اینكه این قضیه مطرح شده است، خوشحالم. البته این كارهایی كه شده است، خیلی كمتر از آن است كه انسان با تمسك به آن ها بتواند بگوید كه ما فقر زدایی خواهیم كرد، یافقر زدایی خواهد شد. نه، فقر زدایی اساس مستحكم تری لازم دارد؛ امّا این كارها نیز بسیار مغتنم است...در اینجا كمیته امداد، نقش كشوریِ بزرگی پیدا خواهد كرد. اصلاً هدف همین مبارزه ای كه چند سال است ادامه دارد، اینهاست. ما می خواهیم گرسنه نباشد. ما می خواهیم كسی از گرسنگی رنج نبرد.'

كمیته امداد امام خمینی(ره) از بدو تاسیس تاكنون خدمات ارزنده ای را به محرومان جامعه كرده و بستر ساز خدمات فراوانی به این قشر ضعیف شده است. این نهاد فعال و انقلابی كه با ایده و درایت معمار كبیر انقلاب شكل گرفت، توانسته است از آغاز كار تاكنون، گام های موثری را در مسیر محرومیت زدایی در جامعه بردارد.

اطلاع**9131**1717



:: برچسب‌ها: اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 586
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
آلدو ربلو، وزیر ورزش برزیل

آلدو ربلو، وزیر ورزش برزیل واکنش تندی نسبت به انتقادات دبیرکل فیفا نشان داده است

آلدو ربلو، وزیر ورزش برزیل گفته است که این کشور دیگر جروم والک، دبیرکل فیفا را به عنوان سخنگوی این سازمان به رسمیت نمی‌شناسد.

سخنان آقای ربلو واکنشی است به انتقاد تند جروم والک از مراحل آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۱۲ برزیل در روز جمعه (چهارم مارس) که گفته بود: "برگزارکنندگان احتیاج به یک اردنگی دارند".

وزیر ورزش برزیل سخنان دبیر کل فیفا را "نامناسب"، "توهین‌آمیز" و "بی‌ربط" خوانده و گفته است که تصمیم دارد با سپ پلاتر، رئیس فیفا تماس گرفته و عدم تمایل کشورش برای ادامه گفتگو با جروم والک را به اطلاع او برساند.

آقای ربلو افزوده است که اگر آقای والک به برزیل بیاید، او را نخواهند پذیرفت. او معتقد است صحبت‌های آقای والک نشانگر این است که بین فیفا و برزیل درک متقابل لازم برای برگزاری تورنمنتی در این سطح وجود ندارد.

اما آقای والک نیز به سخنان وزیر ورزش برزیل واکنش نشان داده و آن را بچه‌گانه توصیف کرده و بر قصد سفر آتی خود به برزیل در ۱۲ مارس تاکید کرده است.

جروم والک

جروم والک، دبیر کل فیفا، گفته برگزارکنندگان برزیلی برای پیش بردن کارها احتیاج به اردنگی دارند

در طول چهار ماه گذشته فیفا در ابعاد مختلف نسبت به نحوه آماده‌سازی و تدارکات نخستین جام جهانی در برزیل بعد از ۱۹۵۰ اظهار نگرانی کرده است.

جروم والک فرانسوی در صحبت‌های روز جمعه خود پیشرفت وضعیت را بسیار کند خواند، اما تصریح کرد که برزیل با هیچ خطری برای از دست دادن مسابقات مواجه نیست.

او گفت: "من نمی فهمم چرا کارها جلو نمی‌رود. ورزشگاه‌ها آماده نیست. برنامه‎ریزی نیست و چرا این همه تاخیر در کارها هست؟"

آقای والک افزود: "مردم بسیاری به برزیل خواهند آمد اما نگران کننده است که هیچ کاری انجام نشده و چیزی آماده نیست. متاسفم که بگویم کارها در برزیل با مشکل مواجه است. الان ۲۰۱۲ است و بحث‌های بی‌پایانی درباره مسائل مالی جام جهانی در جریان است، در حالیکه که مدارک مالی تا سال ۲۰۰۷ بایستی امضا می شد. شما باید به خودتان اردنگی بزنید و کارها را جلو ببرید تا جام جهانی را برگزار کنید".

دبیرکل فیفا همچنین گفت: "الویت برزیل بیشتر بردن [امتیاز] مسابقات بوده تا برگزاری یک جام جهانی خوب."

روماریو

روماریو لحن دبیرکل فیفا را توهین‌آمیز خوانده اما انتقادهای او را وارد دانسته است

این سخنان برای وزیر ورزش برزیل بسیار گران آمد: "ارزیابی دبیرکل به هیچ وجه با واقعیت تطابق ندارد. جام جهانی در برزیل برگزار می‌شود چون ما انتخاب شدیم برای این کار، نه اینکه این نتیجه از کلاه بیرون آمده باشد."

آقای ربلو گفته از دیدار اعضای فیفا از برزیل، به جز جروم والک، استقبال می‌کنند.

از سوی دیگر، روماریو، ستاره پیشین برزیل و عضو تیم برنده جام جهانی ۱۹۹۴ که اکنون عضو پارلمان برزیل است، در توئیتر خود به این موضوع واکنش نشان داده است.

روماریو که خود از منتقدان عملکرد برگزارکنندگان برزیلی جام جهانی است، نحوه بیان جروم والک را توهین‌آمیز و آزاردهنده خواند، اما انتقادهای او را درباره عقب بودن برزیل از برنامه‌ها، صددرصد وارد دانسته است.



:: برچسب‌ها: پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 586
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 اسفند 1390 | نظرات ()